Prakawis LongNor

LongNor Optoelektronik Co, Limited ndudohake LED neon lentur, Strip Strip LED, produsen Led Linear & pemasok fleksibel didegaké ing 2008 karo luwih saka karyawan 200 sing dumunung ing Shenzhen China. Produk kita utamané digunakake kanggo cahya gereja, cahya kasino, cahya dekorasi hotel, cahya omah, cahya komersial lan cahya industri. Perusahaan kita mulai ngasilake lentur neon LED, Lampu jalur LED, linear LED fleksibel nalika pengembangan awal nalika 2008-2011. Layanan OEM & ODM sing disedhiyakake. karo tim R & D kuwat lan profesional karo taun pengalaman ing teknologi LED & produk, sing bisa njamin kualitas apik lan umur dawa. Kita uga nyedhiyakake desain efek cahya. Lampu LED neon, lampu strip LED, linier fleksibel LED karo CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001 certified.

Product

  • 240V-LED-Neon-Linear 240V LED Neon Linear

    240V LED Neon Linear - Luminaire LED fleksibel lini kanggo cahya arsitèktur ruangan kanthi permukaan cahya sing apik banget lan titik dot. Inovasi sing diasilake dening garis dimensi sinar 2 iki mbuka lawang anyar ing desain pencahayaan sing ora bisa ditemokake dening luminaire wae nalika iku. Lensa neon LED kanthi cepet ngasilake pangenalan para profesional desain cahya lan ahli lapangan - asring disalin, ora tau sebanding.

  • 110V-LED-Neon-Linear 110V LED Neon Linear

    110V LED Neon Linear. Swara taun kepungkur, kita wis nyumbang input lan gagasan saka desainer, arsitek, insinyur. kita ngembangake Warna sing bener. Warna sejati minangka luminaire LED nggunakake teknologi encapsulation poliuretan anyar sing nduwe proteksi ing IP67 digabungake karo spektrum optik optimum, ngindhari manawa CCT shift: Color True. Sampeyan kasedhiya ing varian 2. Pisanan sing dijenengi Top View njupuk saka aplikasi sing dilindhungi dening pendahulune kanggo 2D mbungkus tegak lurus menyang permukaan sing cetha. Varian liya ngluwihi watesan desain cahya kanthi menehi garis cahya sing sampurna sing bisa dipelintir utawa ditekuk ing dimensi 3 (3D) kanggo ngetutake kurva sing ana ing konsep arsitektur modern. Loro Top

  • 24V Fleksibel LED Linear 24V Fleksibel LED Linear

    24V Fleksibel LED Linear cocok banget kanggo cahya cove. katerangan detail arsitektur, cahya tema lan pencahayaan aksen. Katerangan hiasan gereja. Kue pencahayaan dekorasi lan hiasan Hotel hiasan 50 meter per roll, DC24V Fleksibel LED Strip, iku cara paling apik kanggo ngatasi masalah mabuk voltase. Ora perlu ngethok ing tengah, sumber daya DC24V ing ujung loro. Iku disimpen ing biaya Power supply lan instalasi, IP65 anti banyu

  • 12V LED Neon Flex

    12V LED Neon Flex yaiku produk LED anyar sing ngganteni pipa neon kaca tradisional. Cocog kanggo tandha lan panggunaan liya sing mung diwatesi dening bayangan.

  • Strip Flexble LED Bluetooth Jalur Linear Bluetooth LED

    Jalur Linear Bluetooth LED. Mode musik lan mic app. Multiple scenes are available. Instalasi gampang, kabeh ing siji kit. Njupuk kontrol lengkap cahya karo smartphone magic strip App. 16 juta werna gratis kanggo milih. nggawe roman, istirahat, dinamis, suasana pesta karo musik lan fungsi mic lan olahraga, werna lampu bakal ganti nganggo musik utawa mikropon. 5 mode liyane sing bisa dipilih, kaya Flashing, Breathing, Strobe, Gradient, Cool. Ngatur cahya luwih cerah utawa luwih peteng. Aku iki bakal nggawe partai luwih apik. Pemandangan multi Available - Bluetooth Linear Strips bisa digunakake kanggo dekorasi Kamar Panedhaan, Kamar Tidur, Pawon, Pawon, Serambi, Meja komputer, lan Living kamar, utamané apik kanggo Liburan lan

  • 5V Fleksibel LED Strip

    16 MILLIONS COLORS: 16 werna jutaan nggawe macem-macem geter. lampu strip dipimpin bisa digunakake kanggo Lighting Backgrounds TV / PC / Laptop. Watu LED disambung karo pitches musik, werna ganti bakal nggawe pengalaman nonton TV & Video backlights TV apik banget Operate ing voltase saka 5v. Mung bank daya 5v kanggo lampu sing digunakake, sampeyan bisa nggunakake gampang ing njaba. IP65 tahan bantal lan tahan bantal, banget panas, disentuh lan aman kanggo bocah-bocah. MUDAH Gampang Nginstal: Kabeh ing siji kit, disambungake karo jalur lampu anti banyu 6.6ft (78.7in), kabel USB sing nganggo 5v, 3 connecting mediums, lan 4 strips 0.5m kapisah. Kabeh bagian cahya Strip LED wis dilas ing sakabehane kanggo penak. Premium 3M Adhesive Tapes kanggo sampeyan masang lampu sampeyan

  • 24V Fleksibel LED Strip

    50 meter per roll, DC24V Flexible LED Strip, cara paling apik kanggo ngatasi masalah drift voltase. Ora perlu ngethok ing tengah, sumber daya DC24V ing ujung loro. Iku nylametake biaya Power supply lan instalasi. Yen sampeyan nghias langit-langit, ngubengi pucuk langit-langit, nggunakake rong utawa Xoki daya listrik sing apik. Yen sampeyan nggunakake sinar lampu 24V, sampeyan kudu tuku pasokan listrik 12, nalika nggunakake Strip LED Fleksibel 10V. sampeyan mung butuh rong sumber listrik cukup, ora perlu sampeyan nyambungake saben meter 24.

  • music Sync Led strip Musik Sync karo LED Strip

    Sinkronisasi musik karo LED Strip - Sinkron sing cerdas karo musik lampu sensitif lan stabil. Nalika musik muni, lampu Strip LED ngganti werna miturut irama musik. Strip LED musik bakal ngidini omahmu kanthi efek gaib.

News

Solutions