About xLedLight

LongNor Optoelektronik Co, Limited is a leading LED outdoor lighting & LED lighting manufacturer manufacturer & supplier didirikan ing 2008 karo luwih saka karyawan 200 sing dumunung ing Shenzhen China. Perusahaan kita wiwit ngasilake lampu LED Banjir, Lampu LED High bay, UFO Led High Bays ing pengembangan awal sak 2008-2011. Layanan OEM & ODM sing disedhiyakake. kanthi tim R & D antusias lan semangat sing profesional karo taun pengalaman ing teknologi LED & produk, sing bisa njamin kualitas paling apik. Kanggo lampu ruangan LED & pencahayaan industri LED, kita nyedhiyakake solusi paling apik ing pasar kanthi Bridge-lux, Cree Led chips MeanWell driver kanggo njamin umur panjang. CE, RoHS, TUV, SAA, FCC, UL Certificated, ISO9001 International management system.offer 5 years guarantee for all products.

Product

  • UFO Led High Bay 200W

    UFO Led High Bay 200W Philips Led driver karo 5 garansi taun nawakake efisiensi ekstrim nganti 28,000 lumens lan IP65 Rated lan Bridge-Lux LED chip karo 140 lumen / watt LM80 qualified kang njamin energi tabungan lan padhang cahya munggah papan.

  • UFO Led High Bay 150W

    UFO Led High Bay 150W Philips Led driver karo 5 garansi taun nawakake efisiensi ekstrim nganti 21,000 lumens lan IP65 Rated lan Bridge-Lux LED chip karo 140 lumen / watt LM80 qualified kang njamin energi tabungan lan padhang cahya munggah papan.

  • UFO Led High Bay 100W

    UFO Led High Bay 100W Philips Led driver karo 5 garansi taun nawakake efisiensi ekstrim nganti 14,000 lumens lan IP65 Rated lan Bridge-Lux LED chip karo 140 lumen / watt LM80 qualified kang njamin energi tabungan lan padhang cahya munggah papan.

  • 100W UFO Led High Bay

    100W UFO Led High Bay 5 garansi taun nawakake efisiensi ekstrim nganti 14,000 lumens lan IP65 diprediksi lan dipimpin Bridge-Lux kripik karo 140 lumen / watt LM80 qualified kang njamin energi tabungan lan padhang cahya munggah papan.

  • LED High Bay Light 200W

    Gunakake LED High Bay Light 200W- lan panggantos hemat biaya kanggo sistem bayangan konvensional ing industri, komersial, panyimpenan lan spasi njero ruangan gedhe liyane. Lampu LED tinggi kita Lampu karo sasis aluminium alloy aluminium lan fins terpadu bantuan nyedhiyakake cooling konveksi alam. Sampeyan bisa ngasilake kurang panas lan ngganti piranti fixtures halide logam ing cooler cahya lan freezer. Mbantu ngurangi konsumsi energi kanthi dhuwur lampu langit-langit. Efisiensi pencahayaan ing dhaerah industri wigati kanggo produktivitas lan bisa ningkatake atmosfer karya, lan gawe perbaikan safety lan keamanan. Rencana pencahayaan LED industri sing dirancang kanthi apik bisa nggawe spasi fleksibel, dipérang ing wilayah produksi lan gudang utawa ruang kantor. Gumantung ing macem-macem syarat kanggo spasi iki, ana telas

  • LED High Bay Light 150W

    Luminous 150W High Bay Light LED dirancang kanggo aplikasi sikil 20. Piranti sinar lampu njero ruangan nyedhiyakake pola cahya sing spesifik kanggo aplikasi cahya dhuwur, kayata lampu pangopènan, cahya gudang, pencahayaan pusat rekreasi, pencahayaan hangar lan pencahayaan panyimpenan. Piranti cahya dhuwur ing njero ruangan nyedhiyakake cahya industri lan komersial kanggo nambah keamanan lan efisiensi energi nalika nambah produktivitas. Efisiensi pencahayaan ing dhaerah industri wigati kanggo produktivitas lan bisa ningkatake atmosfer karya, lan gawe perbaikan safety lan keamanan. Rencana pencahayaan LED industri sing dirancang kanthi apik bisa nggawe spasi fleksibel, dipérang ing wilayah produksi lan gudang utawa ruang kantor. Gumantung ing macem-macem syarat kanggo spasi iki, ana opsi telas

  • LED High Bay Light 100W

    Nggawe lingkungan karya padhang karo lampu LED High Bay Light 100W lan pencahayaan Low Bay LED 100W. Nampilake reflektor prisma aluminium lan akrilik, sinar lampu High Bay LED digawe saka omah aluminium sing kuwat, die-cast, yaiku CE & UL Kadhaptar kanggo lokasi sing lembab lan kurban posisi lampu adjustable. Lampu Low Bay nyorot karya detail nalika dipasang ing nduwur lan sampurna kanggo warehane lampu, industri, lan aplikasi eceran. Efisiensi pencahayaan ing dhaerah industri wigati kanggo produktivitas lan bisa ningkatake atmosfer karya, lan gawe perbaikan safety lan keamanan. Rencana pencahayaan LED industri sing dirancang kanthi apik bisa nggawe spasi fleksibel, dipérang ing wilayah produksi lan gudang utawa ruang kantor. Gumantung ing macem-macem syarat

  • 1000W Outdoor LED High Bay Lights

    1000W outdoor LED High Bay Lights and LED Low Bay fixtures lighting perfect for applications such as lighting warehouse LED. Gymnasiums Penerangan Edit Waktu Edit Kata Kunci Perniagaan Categories: Lighting atau Toko kelontong Lampu kilat dhuwur LED bisa digunakake ing cahya industri utawa pencahayaan komersial. Lapangan sing dikawruhi dhuwur kanthi dhuwur duwe 14 - 18 "reflektor kabuka sing ngidini nyebar beam sing luwih kenthel kanthi katerangan sing mudhun utawa munggah. Efisiensi pencahayaan ing dhaerah industri wigati kanggo produktivitas lan bisa ningkatake atmosfer karya, lan gawe perbaikan safety lan keamanan. Rencana pencahayaan LED industri sing dirancang kanthi apik bisa nggawe spasi fleksibel, dipérang ing wilayah produksi lan gudang utawa ruang kantor. Gumantung ing macem-macem syarat kanggo spasi iki, ana

  • 200w-led-reflector-lights 200W LED Reflector Lights

    200W LED Reflector Lights, 200W outdoor LED flood lights digawe saka aluminium die-cast karo stainless steel sekrup, saben lampu banjir LED powered dhuwur fitur LED Bridge-Lux terpadu karo sudut banget 120º Beam sudut. Nyepetake ngunci tombol supaya sampeyan bisa tansah njaluk sudut sing sampeyan kudu lan tetep ana. Lensa kaca tempered kebak gasketed, kanggo nyedhiyakake pas sing ketat marang kelembapan. Opsi serep sing ditambah, lan penampil sorotan opsional nambahake versatility & aplikasi sing bisa digunakake kanggo piranti kasebut, nggawe pilihan sampurna kanggo aplikasi daya sing luwih dhuwur. 200W LED Reflector Lights inggih punika intensitas tinggi, lampu ingkang padhang ingkang biasanipun dipunginaaken ing ruang umum ruangan, kadosta area pejalan kaki, dalan, plazas, utawi katerangan arsitektur kangge

  • 150w-led-projector-lights Lampu LED Banjir 150W

    150W Lampu Proyektor LED, lampu banjir LED 150W yang terbuat dari aluminium die-cast kanthi sekrup stainless steel, saben lampu banjir LED kanthi dhuwur dilengkapi fitur LED Bridge-Lux terintegrasi kanthi sudut pandang 120º banget. Nyepetake ngunci tombol supaya sampeyan bisa tansah njaluk sudut sing sampeyan kudu lan tetep ana. Lensa kaca tempered kebak gasketed, kanggo nyedhiyakake pas sing ketat marang kelembapan. Opsi serep sing ditambah, lan penampil sorotan opsional nambahake versatility & aplikasi sing bisa digunakake kanggo piranti kasebut, nggawe pilihan sampurna kanggo aplikasi daya sing luwih dhuwur. Lampu Proyektor LED 150W minangka intensitas dhuwur, lampu sing padhang amba sing biasane digunakake ing ruang publik ruangan, kayata dalan pejalan kaki, dalan, plazas, utawa katerangan arsitektur kanggo

  • 100W-LED-Projector-Lights Lampu Proyektor LED 100W

    100W Lampu Proyektor LED, lampu-lampu banjir LED 100W yang terbuat dari aluminium die-cast kanthi baja stainless steel, saben lampu banjir LED powered dhuwur nduweni integrasi Bridge-Lux, OSRAM utawa CREE LED kanthi sudut sinar 120º banget. Nyepetake ngunci tombol supaya sampeyan bisa tansah njaluk sudut sing sampeyan kudu lan tetep ana. Lensa kaca tempered kebak gasketed, kanggo nyedhiyakake pas sing ketat marang kelembapan. Opsi serep sing ditambah, lan penampil sorotan opsional nambahake versatility & aplikasi sing bisa digunakake kanggo piranti kasebut, nggawe pilihan sampurna kanggo aplikasi daya sing luwih dhuwur. 100W Lampu Proyektor LED yaiku intensitas dhuwur, lampu sing padhang sing biasane digunakake ing ruang umum ruangan, kayata dalan pejalan kaki, dalan, plaza, utawa

  • 50W-LED-Flood-lights Lampu Proyektor LED 50W

    50W Lampu Proyektor LED, lampu-lampu banjir LED 50W yang terbuat dari aluminium die-cast kanthi baja stainless steel, saben lampu banjir LED powered dhuwur nduweni integrasi Bridge-Lux, OSRAM utawa CREE LED kanthi sudut sinar 120º banget. Nyepetake ngunci tombol supaya sampeyan bisa tansah njaluk sudut sing sampeyan kudu lan tetep ana. Lensa kaca tempered kebak gasketed, kanggo nyedhiyakake pas sing ketat marang kelembapan. Opsi serep sing ditambah, lan penampil sorotan opsional nambahake versatility & aplikasi sing bisa digunakake kanggo piranti kasebut, nggawe pilihan sampurna kanggo aplikasi daya sing luwih dhuwur. 50W Lampu Proyektor LED yaiku intensitas dhuwur, lampu sing padhang sing biasane digunakake ing ruang umum ruangan, kayata dalan pejalan kaki, dalan, plaza, utawa

News

Solutions