Prakawis LongNor

LongNor Optoelectronics Co., Ltd. Lampu Lansekap, LED Wall Washer, Produsen & pemasok Linear Led Fleksibel didegake ing taun 2008 kanthi luwih saka 200 karyawan sing ana ing China China. Produk kami umume digunakake kanggo cahya gereja, cahya casino, lampu dekorasi hotel, lampu perumahan, lampu komersial lan lampu industri. Perusahaan kami wiwit nggawe LED neon flex, Lampu jalur LED, linear LED fleksibel nalika pangembangan awal taun 2008-2011. Layanan OEM & ODM kasedhiya. kanthi tim R&D sing kuat lan profesional kanthi pengalaman teknologi LED sing dawa lan produk, sing bisa njamin kualitas lan umur sing dawa. Kita uga nyedhiyakake desain efek cahya. Kita Lampu LED Fountain, Lampu LED njero ruangan, Lampu LED Kolam Renang, Kursi Pohon Kelapa Sawit, Strip LED sing Fleksibel, Lampu Mesin CNC karo CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001 certified.

Product

  • Lampu Taman Spike

    Lampu Spike Taman, Yen pencahayaan lanskap dicet nganggo cahya, mula Lampu Taman lonjakan sikat. Lampu sorot lunjakan digunakake kanggo nandheske pencahayaan ruangan - kanggo narik kawigaten fitur arsitektur utawa lanskap tartamtu. Beda karo lampu sorot sing nyebarke area sing jembar, lampu sorot duwe sinar sing sempit supaya bisa fokus ing siji wektu.

  • Lampu Sorot C Series

    Lampu sorot LED ruangan kasedhiya ing macem-macem gaya lan watt. Saka 3 Watt nganti 240 Watt, Werna cahya bisa nganggo DMX512, Gold, RGB…. ana akeh pilihan sing bisa dipilih. Kita bisa entuk warna kanthi nggunakake campuran DMX512.

  • Lampu Sorot LED LED Seri B

    Lampu sorot ruangan LED kasedhiya ing pilihan gaya lan watt. Saka 3 Watt nganti 240 Watt, Werna cahya bisa nganggo DMX512, Gold, RGB…. ana akeh pilihan sing bisa dipilih. Kita bisa entuk warna kanthi nggunakake campuran DMX512.

  • Lampu Sorot LED LED Seri

    Lampu sor ruangan LED kasedhiya ing macem-macem gaya lan watt. Saka 3 Watt nganti 240 Watt, Werna cahya bisa nganggo DMX512, Gold, RGB…. ana akeh pilihan sing bisa dipilih. Kita bisa entuk warna kanthi nggunakake campuran DMX512.

  • Inline Uplight AS Series

    Dhuwur Bumi, Lampu Lampu LED & Pemandangan LED lanskap ing China, pabrik Lampu Sorot LED Luar, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu LED Mancur

  • Seri AR Lampu Lahan

    Seri AR Lampu Lumahing lan Seri AR COB, AR bisa dipilih saka 8 Derajat nganti 120 derajat sudut balok. Nanging AR COB kanthi 120 derajat tetep lan amba balok amba. Iki digunakake kanggo macem-macem papan lanskap.

  • Lampu Inline Lampu LED LED

    Lampu Lampu LED & Pemandangan LED LED lanskap ing China, nggawe Lampu Sorot LED Luar Ruangan, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu LED Fountain

  • Seri AD Lampu LED ing lemah

    Lampu LED njero ruangan & pabrik lampu LED lanskap ing Tiongkok, Pabrik Lampu Sorot LED Luar Ruangan, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu LED Fountain

  • Lampu Kolam Renang

    Lampu kolam renang & pabrik lampu LED lanskap ing Tiongkok, pabrik Lampu Sorot LED, Pencuci Dinding LED, Lampu LED Fountain, Barang kasebut kanthi rega sing kompetitif kanthi lampu kolam renang 6W, 9W, 12W, 15W, 18W lan 24W.

  • Lampu Kolam Renang

    Lampu Lampu Kolam Renang & Pabrik lampu LED lanskap ing China, pabrikan Lampu Sorot LED ruangan, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu kolam renang

  • Lampu Pool LED Par56

    Kita duwe 3 jinis lampu kolam renang Par56 kanthi macem-macem bahan. Bisa dadi remot kontrol ing warna impen RGB utawa supaya bisa ngganti warna kanthi otomatis. Umur sing dawa banget karo garansi 3 taun

  • Lampu Kolam renang LED Seri

    Lampu Kolam Renang kondhang amarga efisiensine, macem-macem warna bisa direproduksi tanpa kudu nggunakake saringan tambahan. Lampu Kolam Renang LED awet banget lan kaping pirang-pirang dipateni lan diuripake, tumindak asring banget ing lampu fitur banyu, ora ana pengaruhe tumrap urip sing migunani. Kita bisa entuk warna kanthi nggunakake campuran DMX512.

  • Strip Flexble LED Bluetooth Jalur Linear Bluetooth LED

    Strip Linear LED Bluetooth. Mode musik lan mode aplikasi. Kasedhiya macem-macem. Instalasi gampang, kabeh ana ing kit. Kontrol cahya kanthi lengkap nganggo aplikasi strip sihir smartphone. 16 yuta warna bisa milih. nggawe romansa, santai, dinamis, swasana pesta kanthi musik lan fungsi mic lan olahraga, warna lampu bakal ganti nganggo musik utawa mikropon sampeyan. 5 mode cahya liyane sing bisa dipilih, kayata Flashing, Breathing, Strobe, Gradient, Cool. Setelake cahya sing luwih cerah utawa luwih peteng. Aku mikir iki bakal nggawe pesta sampeyan luwih apik tenan. Multiple Scenes Kasedhiya - Strip Linear LED Bluetooth bisa digunakake kanggo dekorasi kamar Panganan, kamar amben, ing ndhuwur, pawon, teras, mejo komputer, lan ruang tamu, sing cocog kanggo preinan lan

  • 5V Fleksibel LED Strip

    WARNA 16 JUTA: 16 yuta warna nggawe macem-macem getaran. lampu strip sing dipimpin bisa digunakake kanggo Lampu Latar mburi TV / PC / Laptop. Strip LED disinkronake karo nada musik, warna sing beda bakal nggawe pengalaman nonton TV & Video kanthi lampu latar TV sing luwih apik Operate kanthi voltase 5v. Mung bank daya 5v kanggo lampu sing digunakake, sampeyan bisa nggunakake kanthi gampang ing njobo. IP65 anti banyu lan anti debu, panas banget, kena lan aman kanggo bocah. Luwih gampang dipasang: Kabeh ing sak kit, dilengkapi strip cahya anti banyu 6.6ft (78.7in), siji kabel USB nganggo 5v, 3 medium sing nyambungake, lan 4 strip 0.5m kapisah. Kabeh bagean lampu strip LED wis gandheng kabeh kanggo penak. Pita Perekat 3M Premium kanggo masang lampumu

  • 24V Fleksibel LED Strip

    50 meter saben rol, Strip LED Fleksibel DC24V, iku cara paling apik kanggo ngatasi masalah drift voltase. Ora prelu dipotong tengah, catu daya DC24V ing loro-lorone. Ngirit biaya sumber daya lan instalasi. Yen sampeyan dekorasi plafon, bunder ing sadhuwure langit-langit, gunakake loro utawa siji listrik 24V iku ok. Yen nggunakake lampu strip 12V, sampeyan kudu tuku 10 pasokan listrik, nalika nggunakake Strip LED Fleksibel 24V kita. sampeyan mung butuh rong pasokan listrik, ora perlu sampeyan nyambungake saben 5 meter.

  • music Sync Led strip Musik Sync karo LED Strip

    Sinkronisasi Musik kanthi LED Strip - Sinkronisasi cerdas karo musik sing sensitif lan stabil. Nalika musik dering, lampu strip LED ngganti warna miturut irama musik. Strip LED musik kita bakal ngidini omah sampeyan nganggo efek gaib.

  • 240V-LED-Neon-Linear 240V LED Neon Linear

    240V LED Neon Linear - Luminaire LED fleksibel linier kanggo cahya arsitektur ruangan kanthi permukaan cahya sing sampurna lan bebas titik. Inovasi sing digawe dening 2 dimensi garis cahya sing bisa ditekuk mbukak lawang anyar ing desain pencahayaan sing ora bisa digayuh dening para luminair nalika semana. Linear neon LED kanthi cepet entuk pangenalan profesional desain pencahayaan lan ahli ing lapangan - asring disalin, ora nate padha.

  • 110V-LED-Neon-Linear 110V LED Neon Linear

    110V Neon Linear LED. Sajrone taun kepungkur, kita nglumpukake input lan ide saka desainer, arsitek, insinyur pencahayaan. kita ngembangake Warna sejati. Werna sejati minangka luminaire LED nggunakake teknologi enkapsulasi poliuretan anyar sing nyedhiyakake proteksi mlebu IP67 sing digabung karo rendering spektrum LED sing paling apik, supaya ora ana shift CCT: True Color. Kasedhiya ing 2 jinis. Top View sing jeneng pisanan njupuk alih aplikasi sing dilindhungi sadurunge, 2D mbengkongake jejeg karo permukaan sing padhang. Varian kaping pindho ngluwihi watesan desain pencahayaan kanthi nyediakake garis cahya sing homogen kanthi sampurna sing bisa bengkong utawa ditekuk nganggo 3 dimensi (3D) supaya bisa ngetutake kurva sing ana ing konsep arsitektur modern. Kalorone Top

  • 24V Fleksibel LED Linear 24V Fleksibel LED Linear

    Linear LED Fleksibel 24V cocog banget kanggo lampu cekak. katerangan rinci arsitektur, cahya tema lan cahya aksen. Kahanan hiasan gereja. Pencahayaan dekorasi kasino lan katerangan dekorasi Hotel 50 meter saben rol, Strip LED Fleksibel DC24V, iku cara paling apik kanggo ngatasi masalah drift voltase. Ora prelu dipotong tengah, catu daya DC24V ing loro-lorone. Ngirit biaya sumber daya lan instalasi, IP65 anti banyu

  • 12V LED Neon Flex

    12V LED Neon Flex yaiku produk LED anyar sing ngganteni pipa neon kaca tradisional. Cocog kanggo tandha lan panggunaan liya sing mung diwatesi dening bayangan.

  • Tube-Mesin-Cahaya-Tube Tabung Lampu Mesin CNC

    Tabung Lampu Mesin 8W CNC, kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora flickering. Ora ana instalasi, magnet kuat langsung dipasang ing mesin CNC.

  • Lampu Mesin CNC Lampu Mesin CNC 7W

    Lampu Mesin Y-ML-7W CNC, kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora flickering

  • Y-DL-3W Lampu Mesin CNC 3W

    Lampu Mesin Y-DL-3W CNC, kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora flickering. Instalasi semat

  • Lampu Mesin CNC

    Lampu Mesin LN-DL-3W CNC, kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora flickering, Instalasi semat.

News

  • Cahya sing mbesuk ana Lighting Laser utawa OLED Lighting?
    Tanggal: 24 / 08 / 2018

    Saiki ana rong tipe dhasar saka piranti cahya sing padhet: LED, OLED. LED saiki ukurane cilik (kira-kira siji millimeter persegi) lan cerah banget. Duwe dikembangake babagan ...

    Waca liyane

  • Pengumuman Jeneng Perusahaan Ganti
    Tanggal: 04 / 06 / 2018

    Para Pelanggan, Pemasok, lan Mitra Bisnis sing Dihormati; Efektif tanggal 2 Juni 2018, kita seneng banget ngumumake manawa ngowahi jeneng perusahaan dadi: LongNor Optoelectronics Co., Limited ...

    Waca liyane

  • Cara kanggo tabung cahya LED ngarep sing luwih gedhe
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    Kanthi nafsu makan kanggo ngonsumsi listrik terus nambah, mula uga kita keprungu babagan kudu ngoptimalake efisiensi. Salah siji wilayah sing saben perusahaan komersial bisa ora mung ...

    Waca liyane

  • Pengetahuan pencahayaan LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    Dioda Light Emitting (LED) yaiku piranti semikonduktor sing ngowahi listrik menyang cahya. Lampu LED wis ana wiwit 1960s, nanging mung saiki diwiwiti muncul ing markas perumahan ...

    Waca liyane

  • Lampu 150 lumen per watt Led Tube
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    150 lumen per watt Led Tube lamps - Ora ana apa-apa sing salah karo lampu sodium-discharge lawas. Ngasilake kabeh cahya ing gelombang sing cedhak karo sensitivitas puncak manungsa ...

    Waca liyane