Rreth LongNor

LongNor Optoelectronics Co, e kufizuar është udhëheqës LED ndriçim në natyrë dhe prodhues LED ndriçim industrial dhe furnizuesi është themeluar në 2008 me më shumë se punonjësit 200 që është vendosur në Shenzhen të Kinës. Kompania jonë filloi prodhimin dritat LED përmbytjes, dritat LED dritë të lartë, UFO Led Lartë Bays në zhvillimin e hershëm gjatë 2008-2011. Shërbimet OEM & ODM ofrohen. me ekip të fortë dhe entuziast të R & D të profesionistëve me vite përvojë në teknologjinë e ndriçimit LED dhe produktet, të cilat mund të garantojnë cilësinë më të mirë të saj. Për ndriçimin tonë LED në natyrë dhe LED ndriçimin industrial, ne ofrojmë zgjidhjen më të mirë në treg me Bridge-lux, Cree Led patate të skuqura MeanWell shoferët për të siguruar jetëgjatësinë e saj të gjatë. CE, RoHS, TUV, SAA, FCC, UL Certifikuar, ISO9001 Sistemi ndërkombëtar i menaxhimit. Oferta 5 vjet garanci për të gjitha produktet.

Produkt

 • UFO luajti në gjirin e lartë 200W

  UFO Led High Bay 200W Shofer Philips Led me garanci vitesh 5 ofron efikasitet ekstrem deri në lumen 28,000 dhe IP65 është cilësuar si chip-at Bridge-Lux LED me 140 lumen / vat LM80 të kualifikuar që garanton kursim të energjisë dhe një hapësirë ​​të ndritshme të ndriçuar.

 • UFO luajti në gjirin e lartë 150W

  UFO Led High Bay 150W Shofer Philips Led me garanci vitesh 5 ofron efikasitet ekstrem deri në lumen 21,000 dhe IP65 është cilësuar si chip-at Bridge-Lux LED me 140 lumen / vat LM80 të kualifikuar që garanton kursim të energjisë dhe një hapësirë ​​të ndritshme të ndriçuar.

 • UFO luajti në gjirin e lartë 100W

  UFO Led High Bay 100W Shofer Philips Led me garanci vitesh 5 ofron efikasitet ekstrem deri në lumen 14,000 dhe IP65 është cilësuar si chip-at Bridge-Lux LED me 140 lumen / vat LM80 të kualifikuar që garanton kursim të energjisë dhe një hapësirë ​​të ndritshme të ndriçuar.

 • 100W UFO kryesoi gjirin e Lartë

  100W UFO Led High Bay 5 vit garanci ofron efikasitet ekstrem deri në 14,000 lumens dhe është IP65 vlerësuarat dhe Led Ura-Lux patate të skuqura me 140 lumen / vat LM80 kualifikuar që garanton kursimet e energjisë dhe një hapësirë ​​të ndritshme ndriçuese.

 • LED Lartë Gjirit 200W

  Përdorni LED High Bay Light 200W- dhe zëvendësim efikas të kostos për sistemet konvencionale me gji të lartë në ambjente industriale, komerciale, magazinimi dhe hapësira të tjera të mëdha. Ndriçimi ynë i lartë LED me ndriçim me shasinë aliazh alumini të vdesin dhe fins të integruar ndihmojnë në sigurimin e ftohjes natyrore të konvekcionit. Mund të prodhojë më pak nxehtësi dhe të zëvendësojë fixtures të kushtueshme metalike halide në coolers dhe freezers dritë. Ndihmoni shkurtimin e konsumit të energjisë me ndriçimet LED me gji të lartë. Ndriçimi efikas në zonat industriale është vendimtar për produktivitetin dhe mund të përmirësojë atmosferën e punës, duke rezultuar në përmirësimin e sigurisë dhe sigurisë. Një plan industrial i projektuar mirë për ndriçim LED mund të krijojë hapësira fleksibël, të ndara në zona prodhimi dhe depo ose në hapësirat e zyrave. Në varësi të kërkesave të ndryshme për këto hapësira, ka pafund

 • LED Lartë Gjirit 150W

  Llamba të Lartë LED të Gjashtë 150W janë të dizajnuara për aplikimet e këmbëve 20. Një gamë e gjerë e pajisjeve të ndriçimit të brendshëm ofrojnë modele të veçanta të dritës për aplikimet e ndriçimit tuaj të lartë të gjirit, duke përfshirë ndriçimin e mirëmbajtjes, ndriçimin e magazinës, ndriçimin e qendrës së rekreative, Ndriçimi i brendshëm i ndriçimit të brendshëm të brendshëm ofron ndriçim industrial dhe komercial për të ndihmuar në përmirësimin e sigurisë dhe efikasitetit të energjisë duke rritur produktivitetin. Ndriçimi efikas në zonat industriale është vendimtar për produktivitetin dhe mund të përmirësojë atmosferën e punës, duke rezultuar në përmirësimin e sigurisë dhe sigurisë. Një plan industrial i projektuar mirë për ndriçim LED mund të krijojë hapësira fleksibël, të ndara në zona prodhimi dhe depo ose në hapësirat e zyrave. Në varësi të kërkesave të ndryshme për këto hapësira, ka mundësi të pafundme

 • LED Lartë Gjirit 100W

  Krijo një mjedis të ndritshëm pune me ndriçimin tonë LED të Lartë të Ndriçimit 100W dhe ndriçimin 100W LED Low Bay. Me reflekset alumin dhe akrilik, ndriçimi i dritave LED High Bay është bërë nga guximshëm strehim alumini, janë CE dhe UL Listuara për lokacione të lagështa dhe ofrojnë pozicione të rregullta të llambave. Ndriçimi i Low Bay thekson punën e detajuar kur instalohet lart dhe është e përkryer për ndriçimin e magazinave, ndriçimin industrial dhe aplikacionet me pakicë. Ndriçimi efikas në zonat industriale është vendimtar për produktivitetin dhe mund të përmirësojë atmosferën e punës, duke rezultuar në përmirësimin e sigurisë dhe sigurisë. Një plan industrial i projektuar mirë për ndriçim LED mund të krijojë hapësira fleksibël, të ndara në zona prodhimi dhe depo ose në hapësirat e zyrave. Varësisht nga kërkesat e ndryshme

 • 1000W Dritat e Gjirit të Lartë LED të Hapur

  Ndriçimi i 1000W në natyrë LED i Lartë i Gjashtë dhe Ndriçimi i Zhurmës së Ulët të Gjirit janë perfekte për aplikime të tilla si ndriçimi i magazinës LED. Gymnasiums Ndriçimi dyqane, Dyqane ushqimore. Ndriçimi me ndriçim të lartë LED mund të përdoret në ndriçimin industrial ose ndriçimin komercial Regjistrimet tipike të lartë të gjirit kanë një 14 - 18 "reflektor të hapur që lejon një rreze më të përqendruar të përhapur me një ndriçim të shquar poshtë ose lart. Ndriçimi efikas në zonat industriale është vendimtar për produktivitetin dhe mund të përmirësojë atmosferën e punës, duke rezultuar në përmirësimin e sigurisë dhe sigurisë. Një plan industrial i projektuar mirë për ndriçim LED mund të krijojë hapësira fleksibël, të ndara në zona prodhimi dhe depo ose në hapësirat e zyrave. Në varësi të kërkesave të ndryshme për këto hapësira, ka

 • 200w udhëhequr nga-reflektor-dritat Dritat e reflektorëve të 200W LED

  200W LED reflektor dritat, 200W dritat e jashtme LED përmbytje bërë nga alumini vdesin-hedhur me vida çelik inox, secila nga dritat e përmbytjes me fuqi të lartë LED përmban një Ura e integruar LED Lux me një kënd shumë 120º rreze. Bllokimi i plotë i rregullueshëm i bllokimit kështu që gjithmonë mund të merrni këndin që ju nevojitet dhe ta mbani atë atje. Lente qelqi e shkrirë është e mbushur plotësisht, për të siguruar një përshtatje të ngushtë kundër lagështisë. Opsionet e shumëfishta të montimit dhe rojet e syrit shtesë mund të shtojnë më shumë shkathtësi dhe aplikime të mundshme për këto pajisje, duke i bërë ato zgjedhje perfekte për çdo aplikim më të lartë të energjisë. Dritat reflektuese të 200W LED janë dritë me intensitet të gjerë dhe me rreze të gjera që zakonisht përdoren në hapësira publike në natyrë, siç janë zonat e këmbësorëve, rrugët, plazhet ose ndriçimin arkitekturor për

 • 150w udhëhequr nga-projektor-dritat Dritat e përmbytjes 150W LED

  150W LED dritat projektuese, 150W dritat e përmbytjes në natyrë LED të bëra nga alumini i vdesin-hedhur me vida çelik inox, secili nga dritat e përmbytjes LED me fuqi të lartë përmban një Ura-Lux LED të integruar me një kënd të rrezeve 120º shumë ide. Bllokimi i plotë i rregullueshëm i bllokimit kështu që gjithmonë mund të merrni këndin që ju nevojitet dhe ta mbani atë atje. Lente qelqi e shkrirë është e mbushur plotësisht, për të siguruar një përshtatje të ngushtë kundër lagështisë. Opsionet e shumëfishta të montimit dhe rojet e syrit shtesë mund të shtojnë më shumë shkathtësi dhe aplikime të mundshme për këto pajisje, duke i bërë ato zgjedhje perfekte për çdo aplikim më të lartë të energjisë. 150W LED dritat e projektorit janë dritë me intensitet të gjerë dhe me rreze të gjera që përdoren zakonisht në hapësira publike të jashtme, si p.sh. zonat e këmbësorëve, rrugët, plazhet ose për ndriçimin arkitekturor për

 • Projektues-dritat 100W-LED- Dritat e projektorit 100W LED

  Dritat 100W LED Projektorë, 100W dritat e përmbytjes në natyrë LED të prodhuara nga alumini me vida me vida me çelik, secili prej dritave të përmbytjes LED me fuqi të lartë përmban një Ural-Lux, OSRAM ose CREE LED të integruar me një kënd të rrezeve 120º. Bllokimi i plotë i rregullueshëm i bllokimit kështu që gjithmonë mund të merrni këndin që ju nevojitet dhe ta mbani atë atje. Lente qelqi e shkrirë është e mbushur plotësisht, për të siguruar një përshtatje të ngushtë kundër lagështisë. Opsionet e shumëfishta të montimit dhe rojet e syrit shtesë mund të shtojnë më shumë shkathtësi dhe aplikime të mundshme për këto pajisje, duke i bërë ato zgjedhje perfekte për çdo aplikim më të lartë të energjisë. Dritat e projektorit 100W LED janë dritë me intensitet të gjerë dhe me rreze të gjera që zakonisht përdoren në hapësira publike në natyrë, siç janë zonat e këmbësorëve, rrugët, plazas ose

 • 50W-LED Përmbytjes-dritat Dritat e projektorit 50W LED

  Dritat 50W LED Projektorë, 50W dritat e përmbytjes në natyrë LED të prodhuara nga alumini me vida me vida me çelik, secili prej dritave të përmbytjes LED me fuqi të lartë përmban një Ural-Lux, OSRAM ose CREE LED të integruar me një kënd të rrezeve 120º. Bllokimi i plotë i rregullueshëm i bllokimit kështu që gjithmonë mund të merrni këndin që ju nevojitet dhe ta mbani atë atje. Lente qelqi e shkrirë është e mbushur plotësisht, për të siguruar një përshtatje të ngushtë kundër lagështisë. Opsionet e shumëfishta të montimit dhe rojet e syrit shtesë mund të shtojnë më shumë shkathtësi dhe aplikime të mundshme për këto pajisje, duke i bërë ato zgjedhje perfekte për çdo aplikim më të lartë të energjisë. Dritat e projektorit 50W LED janë dritë me intensitet të gjerë dhe me rreze të gjera që zakonisht përdoren në hapësira publike në natyrë, siç janë zonat e këmbësorëve, rrugët, plazas ose

Lajme

 • Ndriçimi i ardhshëm është ndriçimi me lazer ose ndriçimi OLED?
  Data: 24 / 08 / 2018

  Aktualisht ekzistojnë dy lloje themelore të pajisjeve të ndriçimit shtetëror: LED, OLED. LED-et aktuale janë shumë të vogla në madhësi (rreth një milimetër katror) dhe janë jashtëzakonisht të ndritshme. Duke u zhvilluar rreth ...

  Lexo më shumë

 • Shpallja e ndryshimit të emrit të kompanisë
  Data: 04 / 06 / 2018

  Të nderuar klientë, furnizues dhe partner biznesi; Efektive Qershor 2th 2018, ne jemi të ngazëllyer për të njoftuar se ne jemi duke ndryshuar emrin e kompanisë tonë në: LongNor Optoelectronics Co, e kufizuar jonë ...

  Lexo më shumë

 • Rruga për një të ardhme të gjelbër LED-tub të lehta
  Data: 15 / 12 / 2016

  Përderisa oreksi ynë për konsumimin e energjisë elektrike vazhdon të rritet, kështu bën vetëdijen tonë për nevojën për të maksimizuar efikasitetin e saj. Një fushë në të cilën çdo ndërmarrje tregtare nuk mund të përdorë vetëm ...

  Lexo më shumë

 • Dials LED ndricimit
  Data: 15 / 12 / 2016

  Një Diodë Emitting Light (LED) është një pajisje gjysmëpërçuese që konverton energjinë në dritë. Ndriçimi LED ka qenë rreth e rrotull që nga 1960s, por tani po fillon të shfaqet në markën e banimit ...

  Lexo më shumë

 • 150 lumen për watt Led Tube dritat
  Data: 15 / 12 / 2016

  150 lumen për watt Led Tube dritat - Jo se nuk ka ndonjë gjë të gabuar me llambat e vjetra të shkarkimit të natriumit. Prodhuar praktikisht të gjithë dritën e tyre në një gjatësi vale pranë ndjeshmërisë së pikut të njeriut ...

  Lexo më shumë

Zgjidhjet