ngeunaan xLedLight

LongNor Optoelectronics Co., Limited geus ngarah cahaya outdoor & LED LED cahaya industri produsén & supplier didirikan dina 2008 kalawan leuwih ti pagawé 200 anu lokasina di Shenzhen Cina. parusahaan urang mimitian rancang lampu LED Banjir, LED lampu bay High, UFO Led High teluk di ngembangkeun mimiti mangsa 2008-2011. OEM & ODM jasa disadiakeun. kalayan kuat sumanget sarta gairah R & Tim D professional jeung taun pangalaman dina téhnologi cahaya LED & produk, nu bisa ngajamin kualitas na pangalusna. Pikeun urang LED cahaya outdoor & cahaya industri LED kami nyadiakeun solusi pangalusna di pasar jeung Sasak-lux, supir Cree Led chip MeanWell pikeun mastikeun lifespan lila na. CE, RoHS, TUV, SAA, FCC, UL Certificated, manajemén ISO9001 International system.offer 5 taun ngajamin pikeun sakabéh produk.

barang

  • UFO Led High Bay 200W

    supir UFO Led High Bay 200W Philips Led kalawan jaminan sataun 5 nawarkeun efisiensi ekstrim nepi ka 28,000 lumens na nyaeta IP65 dipeunteun sarta Sasak-Lux LED chip kalawan lumen 140 / watt LM80 mumpuni nu jaminan tabungan energi jeung caang nu cahayana up spasi.

  • UFO Led High Bay 150W

    supir UFO Led High Bay 150W Philips Led kalawan jaminan sataun 5 nawarkeun efisiensi ekstrim nepi ka 21,000 lumens na nyaeta IP65 dipeunteun sarta Sasak-Lux LED chip kalawan lumen 140 / watt LM80 mumpuni nu jaminan tabungan energi jeung caang nu cahayana up spasi.

  • UFO Led High Bay 100W

    supir UFO Led High Bay 100W Philips Led kalawan jaminan sataun 5 nawarkeun efisiensi ekstrim nepi ka 14,000 lumens na nyaeta IP65 dipeunteun sarta Sasak-Lux LED chip kalawan lumen 140 / watt LM80 mumpuni nu jaminan tabungan energi jeung caang nu cahayana up spasi.

  • 100W UFO Led High Bay

    sataun jaminan 100W UFO Led High Bay 5 nawarkeun efisiensi ekstrim nepi ka 14,000 lumens na nyaeta IP65 dipeunteun na Led Sasak-Lux chip kalawan lumen 140 / watt LM80 mumpuni nu jaminan tabungan energi jeung caang nu cahayana up spasi.

  • LED High Bay Lampu 200W

    Paké LED High Bay Lampu 200W- jeung ngagantian ongkos-efisien pikeun sistim tinggi-bay konvensional dina industri, komérsial, neundeun jeung spasi indoor ageung lianna. Kami LED bay cahaya tinggi jeung chassis alloy aluminium paeh-dibentuk jeung fins terpadu mantuan nyadiakeun cooling convection alam. Eta bisa ngahasilkeun kirang panas sarta ngaganti ongkosna mahal fixtures logam halida dina coolers lampu na freezers. Ngabantu motong pamakéan énérgi kalawan LED fixtures bay tinggi. cahaya efisien dina wewengkon industri anu krusial kana produktivitas sarta bisa ningkatkeun atmosfir gawe, hasilna dina perbaikan kaamanan sarta kaamanan. A rencana cahaya LED industri dirancang ogé bisa nyieun spasi fleksibel, dibagi di wewengkon produksi jeung gudang atawa spasi kantor. Gumantung kana rupa-rupa sarat pikeun spasi ieu, aya sajajalan

  • LED High Bay Lampu 150W

    LED High Bay Lampu 150W luminaires nu dirancang pikeun aplikasi tina suku 20. A rupa-rupa cahaya fixtures indoor nyadiakeun pola lampu husus pikeun aplikasi cahaya bay tinggi Anjeun, kaasup cahaya diropéa, cahaya gudang, cahaya puseur rekreasi, cahaya hanggar sarta cahaya gudang. indoor bay tinggi fixtures cahaya kami nyadiakeun cahaya industri jeung dagang pikeun mantuan ngaronjatkeun efisiensi kaamanan jeung énergi bari enhancing produktivitas. cahaya efisien dina wewengkon industri anu krusial kana produktivitas sarta bisa ningkatkeun atmosfir gawe, hasilna dina perbaikan kaamanan sarta kaamanan. A rencana cahaya LED industri dirancang ogé bisa nyieun spasi fleksibel, dibagi di wewengkon produksi jeung gudang atawa spasi kantor. Gumantung kana rupa-rupa sarat pikeun spasi ieu, aya pilihan sajajalan

  • LED High Bay Lampu 100W

    Jieun lingkungan gawé caang kalawan LED High Bay Lampu 100W cahaya kami & 100W LED Low Bay pencahyaan. Featuring duanana aluminium sarta reflectors prismatic acrylic, LED High Bay fixtures lampu dijieun tina sturdy, perumahan aluminium maot-tuang, anu CE & UL Didaptarkeun pikeun lokasi beueus sarta nawiskeun posisi lampu adjustable. Low Bay cahaya highlights karya jéntré nalika dipasang overhead jeung sampurna pikeun gudang cahaya, cahaya industri jeung aplikasi ritel. cahaya efisien dina wewengkon industri anu krusial kana produktivitas sarta bisa ningkatkeun atmosfir gawe, hasilna dina perbaikan kaamanan sarta kaamanan. A rencana cahaya LED industri dirancang ogé bisa nyieun spasi fleksibel, dibagi di wewengkon produksi jeung gudang atawa spasi kantor. Gumantung kana rupa-rupa sarat

  • Lampu 1000W outdoor LED High Bay

    1000W outdoor LED High Bay Lampu jeung fixtures cahaya LED Low Bay anu sampurna pikeun aplikasi kayaning gudang cahaya LED. Gymnasiums cahaya atawa grocery toko pencahyaan. LED lampu bay tinggi bisa dipaké dina cahaya industri atawa cahaya komérsial. Has dipingpin fixtures bay tinggi kudu 14 a - 18 "pemantul kabuka sahingga pikeun beam sumebar leuwih kentel ku katerangan handap atanapi luhur nonjol. cahaya efisien dina wewengkon industri anu krusial kana produktivitas sarta bisa ningkatkeun atmosfir gawe, hasilna dina perbaikan kaamanan sarta kaamanan. A rencana cahaya LED industri dirancang ogé bisa nyieun spasi fleksibel, dibagi di wewengkon produksi jeung gudang atawa spasi kantor. Gumantung kana rupa-rupa sarat pikeun spasi ieu, aya

  • 200w dipingpin--pemantul-lampu 200W LED pemantul Lampu

    200W LED pemantul Lampu, 200W outdoor LED lampu caah dijieun tina aluminium paeh-matak kalawan screws stainless steel, unggal lampu caah tinggi Powered LED ciri hiji Sasak-Lux terpadu LED kalawan sudut 120º beam pisan IDE. Pinuh adjustable Ngonci ros-rosan sangkan anjeun salawasna bisa meunang sudut nu peryogi tur tetep aya. Tempered lénsa gelas pinuh gasketed, nyadiakeun fit kedap ngalawan Uap. Sababaraha pilihan ningkatna, sarta sorotan penjaga pilihan nambahkeun leuwih versatility & aplikasi mungkin keur fixtures ieu, nyieun eta teh pilihan sampurna pikeun sagala aplikasi kakuatan luhur. 200W LED pemantul Lampu anu-inténsitas tinggi, lampu lega-beamed nu biasana padamelan di spasi publik outdoor, kayaning wewengkon pedestrian, roadways, plazas, atawa pikeun katerangan arsitéktur pikeun

  • 150w dipingpin--projector-lampu 150W LED Banjir Lampu

    150W LED Projector Lampu, 150W outdoor LED lampu caah dijieun tina aluminium paeh-matak kalawan screws stainless steel, unggal lampu caah tinggi Powered LED ciri hiji Sasak-Lux terpadu LED kalawan sudut 120º beam pisan IDE. Pinuh adjustable Ngonci ros-rosan sangkan anjeun salawasna bisa meunang sudut nu peryogi tur tetep aya. Tempered lénsa gelas pinuh gasketed, nyadiakeun fit kedap ngalawan Uap. Sababaraha pilihan ningkatna, sarta sorotan penjaga pilihan nambahkeun leuwih versatility & aplikasi mungkin keur fixtures ieu, nyieun eta teh pilihan sampurna pikeun sagala aplikasi kakuatan luhur. 150W LED Projector Lampu anu-inténsitas tinggi, lampu lega-beamed nu biasana padamelan di spasi publik outdoor, kayaning wewengkon pedestrian, roadways, plazas, atawa pikeun katerangan arsitéktur pikeun

  • Projector-Lampu 100W-LED- 100W LED Projector Lampu

    100W LED Projector Lampu, 100W outdoor LED lampu caah dijieun tina aluminium paeh-matak kalawan screws stainless steel, unggal lampu caah tinggi Powered LED ciri hiji terpadu Sasak-Lux, OSRAM atanapi CREE LED kalawan sudut 120º beam pisan IDE. Pinuh adjustable Ngonci ros-rosan sangkan anjeun salawasna bisa meunang sudut nu peryogi tur tetep aya. Tempered lénsa gelas pinuh gasketed, nyadiakeun fit kedap ngalawan Uap. Sababaraha pilihan ningkatna, sarta sorotan penjaga pilihan nambahkeun leuwih versatility & aplikasi mungkin keur fixtures ieu, nyieun eta teh pilihan sampurna pikeun sagala aplikasi kakuatan luhur. 100W LED Projector Lampu anu-inténsitas tinggi, lampu lega-beamed nu biasana padamelan di spasi publik outdoor, kayaning wewengkon pedestrian, roadways, plazas, atawa pikeun

  • 50W-LED-Banjir-lampu 50W LED Projector Lampu

    50W LED Projector Lampu, 50W outdoor LED lampu caah dijieun tina aluminium paeh-matak kalawan screws stainless steel, unggal lampu caah tinggi Powered LED ciri hiji terpadu Sasak-Lux, OSRAM atanapi CREE LED kalawan sudut 120º beam pisan IDE. Pinuh adjustable Ngonci ros-rosan sangkan anjeun salawasna bisa meunang sudut nu peryogi tur tetep aya. Tempered lénsa gelas pinuh gasketed, nyadiakeun fit kedap ngalawan Uap. Sababaraha pilihan ningkatna, sarta sorotan penjaga pilihan nambahkeun leuwih versatility & aplikasi mungkin keur fixtures ieu, nyieun eta teh pilihan sampurna pikeun sagala aplikasi kakuatan luhur. 50W LED Projector Lampu anu-inténsitas tinggi, lampu lega-beamed nu biasana padamelan di spasi publik outdoor, kayaning wewengkon pedestrian, roadways, plazas, atawa pikeun

wartos

  • katerangan kahareup nyaéta laser cahaya atawa cahaya boléd?
    Tanggal: 24 / 08 / 2018

    Aya ayeuna aya dua jenis dasar alat cahaya solid nangtang: LED, boléd. LEDs ayeuna pisan leutik di ukuranana (ngeunaan hiji millimeter pasagi) jeung pisan caang. Gaduhan geus dimekarkeun ngeunaan ...

    Maca deui

  • Pengumuman tina Ngaran Company Robah
    Tanggal: 04 / 06 / 2018

    Dear Konsumén hargana, suppliers, sarta Mitra Usaha; Éféktif Juni 2th 2018, kami bungah ngembarkeun yen kami nu ngarobah ngaran parusahaan urang ka: LongNor Optoelectronics Co., Limited kami ...

    Maca deui

  • The Jalan ka greener tube lampu hareup-LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    Whilst napsu urang keur consuming listrik terus ningkat, jadi teu kasadaran urang tina kedah pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi. Hiji wewengkon nu unggal perusahaan dagang teu bisa ngan abah ...

    Maca deui

  • pangaweruh cahaya LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    A Lampu Emitting dioda (LED) mangrupakeun alat semikonduktor nu ngarobah listrik kana lampu. cahaya LED geus sabudeureun ti 1960s, tapi ieu ngan ayeuna dimimitian muncul dina marke padumukan ...

    Maca deui

  • lumen 150 per watt Dipingpin lampu pipah
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    150 lumen per watt Dipingpin lampu pipah - Teu yén aya nanaon salah jeung lampu natrium-ngurangan heubeul. Ngahasilkeun praktis sakabeh lampu maranéhanana di panjang gelombang deukeut kepekaan Puncak manusa teh ...

    Maca deui

leyuran