ngeunaan LongNor

LongNor Optoelectronics Co., Ltd. ngarah Lampu Lansekap, LED Besar Washer, Produsén & supplier Linier Led Flexible didirikeun taun 2008 kalayan langkung ti 200 padamel anu perenahna di Shenzhen Cina. Produk kami utamina dianggo pikeun cahaya gereja, lampu kasino, lampu hiasan hotél, lampu padumukan, cahaya komersial sareng lampu industri. Perusahaan urang mimitian ngadamel LED neon flex, LED strip Lampu, LED linier fleksibel dina pamekaran mimiti salami 2008-2011. Jasa OEM & ODM disayogikeun. kalayan tim R&D anu kuat sareng propésional kalayan taun pangalaman dina téknologi pencahayaan LED & produk, anu tiasa ngajamin kualitas pangsaéna sareng umur panjang. Kami ogé nyayogikeun desain épék pencahyaan. Urang Lampu Fountain LED, Lampu LED jero rohangan, Lampu LED kolam renang, Lampu Tangkal Korma, Flexible LED Strip, Lampu Mesin CNC kalawan Certified CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001.

barang

  • Taman Spike Lampu

    Taman Spike Light, Upami lampu bentang ngalukis ku lampu, maka lampu spike kebon mangrupikeun sikat. Lampu sorot lonjakan dipaké pikeun nekenkeun cahaya di luar ruangan - pikeun narik perhatian kana fitur arsitéktur atanapi bentang khusus. Beda sareng lampu sorot anu nyorot lampu di daérah lega, lampu sorot gaduh sinar anu langkung sempit janten tiasa fokus kana hiji hal dina hiji waktos.

  • Sorotan C Series

    Lampu Sorotan LED outdoor sayogi dina pilihan gaya sareng watt anu nyaring. Ti 3 Watt dugi ka 240 Watt, Warna pencahyaan tiasa dina DMX512, Gold, RGB…. aya seueur pilihan pikeun dipilih. Urang tiasa ngahontal warna naon waé nganggo campuran DMX512 controller.

  • Lampu sorotan LED B Series

    Lampu sorot luar LED sayogi dina pilihan gaya sareng watt anu nyaring. Ti 3 Watt dugi ka 240 Watt, Warna pencahyaan tiasa dina DMX512, Gold, RGB…. aya seueur pilihan pikeun dipilih. Urang tiasa ngahontal warna naon waé nganggo campuran DMX512 controller.

  • Sorotan LED Luar Rangkaian

    Sorotan luar LED sayogi dina pilihan gaya sareng watt anu nyaring. Ti 3 Watt dugi ka 240 Watt, Warna pencahyaan tiasa dina DMX512, Gold, RGB…. aya seueur pilihan pikeun dipilih. Urang tiasa ngahontal warna naon waé nganggo campuran DMX512 controller.

  • Inplement Upplaced AS Series

    Inplement Upplaced, Lampu LED jero taneuh & bentang lampu pabrik LED di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washer, Lampu LED Fountain

  • Lampu jero bumi AR Series

    Lampu jero bumi AR Series sareng AR COB Series, AR tiasa dipilih tina 8 Derajat dugi ka 120 derajat sudut balok. Tapi AR COB dina 120 derajat tetep sareng sudut balok lega. Éta dianggo pikeun tempat bentang anu bénten.

  • Lampu jero rohangan LED Seri AE

    Lampu LED jero rohangan & bentang lampu pabrik LED di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washer, Lampu LED Fountain

  • Dina-taneuh LED Lampu AD Series

    Lampu LED jero rohangan & bentang lampu pabrik LED di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washer, Lampu LED Fountain

  • Lampu Kolam Renang

    Lampu kolam renang & pabrik lampu LED bentang di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washer, Lampu LED Fountain, Barang ieu harga anu kompetitif pisan sareng lampu kolam renang 6W, 9W, 12W, 15W, 18W sareng 24W.

  • Lampu Kolam Ruangan

    Lampu Kolam Renang Di Bumi & Pabrik Lampu LED Lansekap di Cina, Pabrik Sorotan LED Luar, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu Kolam Renang

  • Lampu kolam renang LED Par56

    Kami gaduh 3 jinis lampu kolam renang LED Par56 kalayan bahan anu sanés. Éta tiasa janten kadali jarak jauh dina warna impian RGB atanapi ngantep éta ngarobah warna sacara otomatis. Umur anu panjang pisan sareng jaminan 3 taun

  • Lampu Kolam renang LED Rangkaian

    Lampu Pool Pool kasohor ku épisiénsina, Rupa-rupa warna tiasa diréproduksi tanpa kedah nganggo saringan tambahan. Lampu Kolam renang LED awét pisan sareng sabaraha kali aranjeunna dipareuman sareng hurung, tindakan anu sering pisan di lampu fitur cai, teu aya pangaruhna kana kahirupan anu mangpaatna. Urang tiasa ngahontal warna naon waé nganggo campuran DMX512 controller.

  • Bluetooth LED Flexble Jalur Bluetooth LED Jalur Linear

    Jalur Linear LED Bluetooth. Musik aplikasi sareng mode mic. Sababaraha adegan sayogi. Instalasi gampang, sadayana dina hiji kit. Candak kendali lengkep pencahyaan anjeun nganggo aplikasi magic strip smartphone. 16 juta warna bébas milih. nyiptakeun romansa, rélaxasi, dinamis, suasana pesta sareng musik sareng fungsi mic sareng olahraga, warna lampu bakal robih ku nada musik atanapi mikropon anjeun. 5 modeu cahaya langkung anjeun tiasa milih, sapertos Flashing, Breathing, Strobe, Gradient, Cool. Saluyukeun lampu anu langkung caang atanapi langkung poék. Sigana mah ieu bakal ngajantenkeun pésta anjeun langkung saé. Sababaraha Pamandangan Sadia - Jalur Linear LED Bluetooth tiasa dianggo pikeun ngahias ruang makan anjeun, kamar Ranjang, Luhur, Dapur, Emper, méja Komputer, sareng ruang Keluarga, khusus pisan pikeun Liburan sareng

  • 5V fléksibel LED Jalur

    16 JUTA WARNA: 16 jutaan warna nyiptakeun sababaraha rupa. lampu strip anu dipimpin tiasa dianggo pikeun Lampu Latar TV / PC / Laptop. Strip LED singkronisasi sareng nada musik, warna anu robih bakal ngajantenkeun nonton TV & Pidéo Lampu latar TV langkung éndah Dioperasikeun dina voltase 5v. Ngan ukur bank kakuatan 5v pikeun lampu strip damel, anjeun tiasa ngagunakeunana gampang di luar ruangan. IP65 tahan cai sareng tahan lebu, panas-handap pisan, keuna sareng aman pikeun murangkalih. Langkung gampang dipasang: Sadayana dina hiji kit, disayogikeun ku 6.6ft (78.7in) strip lampu tahan cai, hiji kabel USB anu nganggo 5v, 3 medium anu nyambungkeun, sareng 4 strip 0.5m anu misah. Sadaya bagian lampu strip LED parantos dilas sacara gembleng pikeun genah anjeun. Pita Perekat Premium 3M kanggo anjeun tiasa pasang lampu anjeun

  • 24V fléksibel LED Jalur

    50 méter per gulung, DC24V Flexible LED Strip, éta cara anu paling saé pikeun méréskeun masalah drift voltase. Henteu kedah dipotong di tengah, catu daya DC24V dina dua tungtung. Éta ngahémat suplai Kakuatan sareng biaya instalasi. Upami anjeun ngahias lalangit anjeun, bunderan sakitar luhur langit-langit, anggo dua atanapi hiji catu daya 24V henteu kunanaon. Upami anjeun nganggo lampu strip 12V, anjeun kedah mésér 10 catu daya, nalika nganggo 24V Flexible LED Strip kami. anjeun ngan ukur peryogi dua suplai listrik, henteu kedah anjeun sambungkeun unggal 5 méter.

  • musik Singkronisasi Led strip Musik Singkronisasi sareng Strip LED

    Singkronkeun Musik sareng LED Strip - Singkronkeun pinter kana lampu musik sénsitip sareng stabil. Nalika musik disada, lampu strip LED ngarobih warna numutkeun wirahma musikna. Jalur LED musik kami bakal ngantepkeun bumi anjeun kalayan pangaruh sakti anu ajaib.

  • 240V-LED-Neon-Linear 240V LED Neon Linear

    240V LED Neon Linear - Linear LED fléksibel luminaire pikeun pencahayaan arsitéktur luar sareng permukaan lampu anu sampurna homogén sareng titik bébas. Inovasi anu dibawa ku 2 dimensi garis cahaya anu tiasa dibengkokkeun ieu muka panto anyar dina desain lampu anu teu kahontal ku luminaires nalika éta. LED neon linier kami gancang nampi pangakuan profesional desain pencahyaan sareng ahli lapangan - sering disalin, henteu pernah disaruakeun.

  • 110V-LED-Neon-Linear 110V LED Neon Linear

    110V LED Neon Linear. Salami sababaraha taun ka pengker, kami ngempelkeun input sareng ideu ti désainer pencahyaan, arsiték, insinyur. kami ngembangkeun Warna leres. True color mangrupikeun LED luminaire nganggo téknologi enkapsulasi poliuretan énggal ngalindungan perlindungan IP67 dilebetkeun sareng rendering optimum spéktrum LED, nyingkahan pergeseran CCT: True Color. Éta sayogi dina 2 jinis. Top View anu pangpayunna nyandak alih aplikasi anu ditutupan ku anu sateuacanna pikeun 2D ngabengkokkeun jejeg sareng permukaan anu bercahaya. Varian kadua manjangan wates-wates desain lampu ku cara nyayogikeun garis cahaya anu sampurna anu tiasa dipulas atanapi dibengkokkeun dina 3 diménsi (3D) dina urutan nuturkeun kurva naon waé anu aya dina konsép arsitéktur modéren. Duanana Top

  • 24V fléksibel LED linier 24V fléksibel LED linier

    24V Flexible LED Linear sampurna cocog pikeun cahaya cove. katerangan detil arsitéktur, cahaya téma sareng lampu aksen. Katerangan hiasan Garéja. Pencahayaan hiasan Kasino sareng katerangan hiasan Hotel 50 méter per gulung, DC24V Flexible LED Strip, éta cara anu paling saé pikeun méréskeun masalah drift voltase. Henteu kedah dipotong di tengah, catu daya DC24V dina dua tungtung. Éta ngahémat suplai Daya sareng biaya instalasi, IP65 tahan cai

  • 12V LED Neon Flex

    12V LED Neon Flex nyaéta produk kéngon LED anyar anu paling ngagantikeun kénging kaca tradisional neon glass Cocog jeung panyandian sareng kagunaanana anu ngan ukur dugi ku imajinasi.

  • CNC-Mesin-Lampu-Tube Tube Mesin Cahaya CNC

    Tabung Lampu Mesin 8W CNC, kalayan sertipikat CE EMC. Langkung stabil, lampu alat mesin non-kedip-kedip. Henteu aya pamasangan, magnet anu kuat langsung napel kana mesin CNC.

  • Lampu Mesin CNC Lampu Mesin CNC 7W

    Lampu Mesin Y-ML-7W CNC, kalayan sertipikat CE EMC. Langkung stabil, lampu alat mesin non-kedip-kedip

  • Y-DL-3W Lampu Mesin CNC 3W

    Lampu Mesin Y-DL-3W CNC, kalayan sertipikat CE EMC. Langkung stabil, lampu alat mesin non-kedip-kedip. Pamasangan Embedded.

  • Lampu Mesin CNC

    Lampu Mesin LN-DL-3W CNC, sareng sertipikat CE EMC. Langkung stabil, lampu alat mesin non-kedip-kedip CNC, pamasangan Embedded.

wartos

  • katerangan kahareup nyaéta laser cahaya atawa cahaya boléd?
    Tanggal: 24 / 08 / 2018

    Aya ayeuna aya dua jenis dasar alat cahaya solid nangtang: LED, boléd. LEDs ayeuna pisan leutik di ukuranana (ngeunaan hiji millimeter pasagi) jeung pisan caang. Gaduhan geus dimekarkeun ngeunaan ...

    Maca deui

  • Pengumuman tina Ngaran Company Robah
    Tanggal: 04 / 06 / 2018

    Para Palanggan Anu Dihargaan, Panyekel, sareng Mitra Usaha; Épéktip Juni 2th 2018, kami bungah pikeun ngumumkeun yén kami ngarobah nami perusahaan janten: LongNor Optoelectronics Co., Terbatas ...

    Maca deui

  • The Jalan ka greener tube lampu hareup-LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    Whilst napsu urang keur consuming listrik terus ningkat, jadi teu kasadaran urang tina kedah pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi. Hiji wewengkon nu unggal perusahaan dagang teu bisa ngan abah ...

    Maca deui

  • pangaweruh cahaya LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    A Lampu Emitting dioda (LED) mangrupakeun alat semikonduktor nu ngarobah listrik kana lampu. cahaya LED geus sabudeureun ti 1960s, tapi ieu ngan ayeuna dimimitian muncul dina marke padumukan ...

    Maca deui

  • lumen 150 per watt Dipingpin lampu pipah
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    150 lumen per watt Dipingpin lampu pipah - Teu yén aya nanaon salah jeung lampu natrium-ngurangan heubeul. Ngahasilkeun praktis sakabeh lampu maranéhanana di panjang gelombang deukeut kepekaan Puncak manusa teh ...

    Maca deui