ngeunaan LongNor

LongNor Optoelectronics Co., Limited mingpin LED neon flex, Lampu LED Lampu, fleksibel Led Linear produsén & panyayuran diadegkeun di 2008 nganggo leuwih ti karyawan 200 anu lokasina di Shenzhen China. Produk urang utamana digunakeun pikeun cahaya gereja, Cahaya kasino, cahaya hiasan hotél, cahaya padumukan, cahaya komérsial sareng cahaya industri. Pausahaan urang mimitian ngahasilkeun LED neon flex, LED strip Lampu, LED LED linier dina pamekaran awal nalika 2008-2011. Jasa OEM & ODM disadiakeun. kalayan tim R & D anu kuat sareng profésional kalayan sababaraha taun pangalaman dina téknologi cahaya sareng produk LED, anu tiasa ngajamin kualitas anu pangalusna sareng waktos hirupna. Kami ogé masihan rarancang éfék cahaya. Kami LED neon flex, Lampu LED Lampu, fléksibel LED linier kalawan Certified CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001.

barang

  • 240V-LED-Neon-Linear 240V LED Neon Linear

    240V LED Neon Linear - Lampar LED fléksibel anu liniér kanggo cahaya arsitéktur anu luar kalayan permukaan cahya bébas nyaéta homogén tur dot. Inovasi nu disababkeun ku 2 dimensi lini bendable gedé ieu ngabuka lawang anu anyar dina desain katerangan anu anu teu pécéhkeun ku naon waé cahaya anu pas. Kami neon linier LED pesen anu leres pisan pangakuan kesainan para ahli profesional sareng ahli lapangan - sering ditiron, pernah disarengan.

  • 110V-LED-Neon-Linear 110V LED Neon Linear

    110V LED Neon Linear. Leuwih taunna, kami ngumpulkeun input sareng inohong ti desainer pencahyaan, arsiték, insinyur. kami ngembangkeun Warna leres. Warna leres mangrupikeun lampu LED anu nganggo teknologi encapsulation poliitétan anu ngalamar IP67 perlindungan digabungkeun sareng pangbunitan optimum spéktrum LED, ngahindarkeun séngkolan CCT anu: True Color. Ieu aya di varian 2. Kahiji ngaranna Top View nyokot aplikasi anu katutupan ku miheulaan na 2D bendes perpendikular kana beungeut cai. Pilihan kadua ngalegaan wates rarancang cahaya kalayan nyayogikeun jalur cahaya anu sampurna homogén anu tiasa dongdok atanapi ngagulung dina dimensi 3 (3D) guna turutan kurva anu aya dina konsep arsitéktur modéren. Duanana Top

  • 24V fléksibel LED linier 24V fléksibel LED linier

    24V fléksibel LED Linear anu cocog pikeun lampu cove. jéntré arsitéktur panerangan, cahaya téma sareng cahaya aksen. Garéja dekorasi. Kasinasi hiasan kasino sareng katerangan dekorasi hotél 50 meter per roll, DC24V Fless LED Strip, anu pangalusna kalawan cara ngarengsekeun masalah tegangan drift. Teu kedah motong tengahna, DC24V catu daya di duanana tungtung. Saveta ngahemat dina waragad catu daya sareng instalasi, IP65 waterproof

  • 12V LED Neon Flex

    12V LED Neon Flex nyaéta produk kéngon LED anyar anu paling ngagantikeun kénging kaca tradisional neon glass Cocog jeung panyandian sareng kagunaanana anu ngan ukur dugi ku imajinasi.

  • Bluetooth LED Flexble Jalur Bluetooth LED Jalur Linear

    Bluetooth LED Jalur Linear. Musik aplikasi sareng mode mic. Sababaraha adegan aya. Instalasi gampang, sadayana dina hiji kit. Nyokot lengkep kontrol cahaya anjeun sareng smartphone magic strip App. 16 juta kelir bébas milih. nyiptakeun roman, rélaxasi, dinamis, ambiance partéi sareng musik sareng fungsi mic sarta olahraga, warna lampu bakal robah sareng ketukan musik atanapi mikropon anjeun. 5 leuwih mode anu tiasa anjeun pérétélék, sapertos Lampu, Engapan, Strobe, Gradient, Cool. Saluyukeun cahaya caang atanapi poék. Sigana ieu bakal ngadamel pihak anjeun langkung pisan. Langkung ti hiji tempat Pamandangan - Bluetooth LED Jalur Linear tiasa dianggo kanggo ngahias kamar makan anjeun, kamar Pesanggrahan, Upstairs, Dapur, emper, méja Komputer, sareng Hirup kamar, khususna saé kanggo Libur

  • 5V fléksibel LED Jalur

    Warna 16 jihir: 16 jutaan kelir nyiptakeun rupa vibes. lampu strip dipingpin anu tiasa dianggo kanggo TV / PC / Laptop Background Lighting. LED strips nyingkronkeun sareng pitch musik, warna anu berobah bakal ngajadikeun pangalaman nonton TV & Pidéo backlights TV langkung éndah. Dioperasikeun dina tegangan 5v. Ngan bank kakuatan 5v pikeun jalanan lampu, anjeun tiasa nganggo gampang di luar. IP65 tahan atanapi lebu, kaleuleuwihan panas, keunaot sareng aman pikeun barudakanana. Gampang pisan dipasangna: Sadaya dina salasahiji kit, dibarengan ka panyétaan lampu waterproof 6.6ft (78.7in), salah sahiji kabel USB Powered 5v, alat panyambungkeun 3, sareng belang 4m misah. Sakabéh bagian lampu strip LED geus dilas gembleng pikeun genah. Pita Premium 0.5M napel pikeun anjeun nyelapkeun lampu anjeun

  • 24V fléksibel LED Jalur

    50 meter per roll, DC24V Fléksibel LED Jalur, kalawan cara anu pangalusna pikeun ngajawab masalah masalah drift. Teu kedah motong tengahna, DC24V catu daya di duanana tungtung. Saveta disimpen dina biaya catu daya sareng instalasi. Upami Anjeun ngahias siling anjeun, ngurilingan puncak siling, nganggo dua atanapi hiji catu daya 24V kunanaon. Upami anjeun nganggo lampu strip 12V, anjeun kedah mésér suplai kakuatan 10, sawaktos nganggo 24V flip LED LED urang. Anjeun ngan saukur peryogi dua pasokan listrik, henteu kedah nyambungkeun unggal méter 5.

  • musik Singkronisasi Led strip Musik Singkronisasi sareng Strip LED

    Musik Singk sareng LED Strip - Singkronkeun singget kana lampu musik sénsitip sareng stabil. Nalika éta musik disada, lampu strip LED robah warnana dumasar kana wirahma musik. Musik LED musik urang bakal ngantep bumi anjeun ku pangaruh gaib anu ngimpi.

wartos

  • katerangan kahareup nyaéta laser cahaya atawa cahaya boléd?
    Tanggal: 24 / 08 / 2018

    Aya ayeuna aya dua jenis dasar alat cahaya solid nangtang: LED, boléd. LEDs ayeuna pisan leutik di ukuranana (ngeunaan hiji millimeter pasagi) jeung pisan caang. Gaduhan geus dimekarkeun ngeunaan ...

    Maca deui

  • Pengumuman tina Ngaran Company Robah
    Tanggal: 04 / 06 / 2018

    Dear Konsumén hargana, suppliers, sarta Mitra Usaha; Éféktif Juni 2th 2018, kami bungah ngembarkeun yen kami nu ngarobah ngaran parusahaan urang ka: LongNor Optoelectronics Co., Limited kami ...

    Maca deui

  • The Jalan ka greener tube lampu hareup-LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    Whilst napsu urang keur consuming listrik terus ningkat, jadi teu kasadaran urang tina kedah pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi. Hiji wewengkon nu unggal perusahaan dagang teu bisa ngan abah ...

    Maca deui

  • pangaweruh cahaya LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    A Lampu Emitting dioda (LED) mangrupakeun alat semikonduktor nu ngarobah listrik kana lampu. cahaya LED geus sabudeureun ti 1960s, tapi ieu ngan ayeuna dimimitian muncul dina marke padumukan ...

    Maca deui

  • lumen 150 per watt Dipingpin lampu pipah
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    150 lumen per watt Dipingpin lampu pipah - Teu yén aya nanaon salah jeung lampu natrium-ngurangan heubeul. Ngahasilkeun praktis sakabeh lampu maranéhanana di panjang gelombang deukeut kepekaan Puncak manusa teh ...

    Maca deui

leyuran