240V LED Neon Linear

240V LED Neon Linear - Fléksibel lampu luminaire LED pikeun cahaya arsitéktur anu luar kalayan permukaan cahya anu sampurna nyaéta homogén na dot. Inovasi nu disababkeun ku 2 dimensi lini bendable gedé ieu ngabuka lawang anu anyar dina desain katerangan anu anu teu pécéhkeun ku naon waé cahaya anu pas. Kami neon linier LED pesen anu leres pisan pangakuan kesainan para ahli profesional sareng ahli lapangan - sering ditiron, pernah disarengan.

110V LED Neon Flex-22