Bluetooth LED Jalur Linear

Bluetooth LED Jalur Linear. Musik aplikasi sareng mode mic. Sababaraha adegan aya. Instalasi gampang, sadayana dina hiji kit. Nyokot lengkep kontrol cahaya anjeun sareng smartphone magic strip App. 16 juta kelir bébas milih. nyiptakeun roman, rélaxasi, dinamis, ambiance partéi sareng musik sareng fungsi mic sarta olahraga, warna lampu bakal robah sareng ketukan musik atanapi mikropon anjeun. 5 leuwih mode anu tiasa anjeun pérétélék, sapertos Lampu, Engapan, Strobe, Gradient, Cool. Saluyukeun cahaya caang atanapi poék. Sigana ieu bakal ngadamel pihak anjeun langkung pisan.

Langkung ti sababaraha Pamandangan - Bluetooth LED Jalur Linear tiasa dianggo pikeun ngahias kamar makan anjeun, kamar Pesanggrahan, Upstairs, Dapur, emper, méja Komputer, sareng Hirup kamar, khususna kanggo Liburan sareng Kajadian sapertos Christmas, Lebaran, Partai, sareng nu sanesna. Ata kado gede pikeun kulawarga sareng babaturan.

Gampangna pasang dipasangkeun - Sadayana di hiji kit, janten sareng adaptor AC, panarima kadali jauh, parangkat lampu lampu 16.4ft; teu butuh alat sejen mahal; Kami direkayasa pikeun nyadiakeun cara basajan pikeun ngawitan ngarancang asal anjeun; App kami téh terus ningkatkeun supados cocog sareng alat anu langkung pinter.

ieu Bluetooth LED Lampu Jalur Lampu Gedékeun 150 SMD5050 RGB Leds di 16.4ft sareng kadali dimmer sareng kacaangan. Nganggo tambaga lapisan ganda dina papan PCB pikeun ngajaga kelir-campuran anu beulang saimbang. Hal ieu tiasa dipotong diantara unggal 3 leds. Tape pita-napel 3M tiasa pas dina tempat anu garing sareng datar. Pilihan pikeun masang di mana waé anu anjeun hoyongkeun.

Mode APP-Music sareng Mic - Candak kadali pinuh cahaya sareng smartphone "Magic Strip" APP, kelir 16 Million bébas milih. Jieun Romance, Rélaxasi, Dinamis, Partai Ambiance sareng Musik sareng Mic sareng fungsi olahraga, warna lampu bakal robah sareng ketukan musik atanapi mikropon anjeun. 5 leuwih mode anu tiasa anjeun pérétélék, sapertos Lampu, Engapan, Strobe, Gradient, Cool. Saluyukeun cahaya caang atanapi poék. Sigana ieu bakal ngadamel pihak anjeun langkung pisan.

Sababaraha Pamandangan Sadia - lampu strip LED bisa dipaké pikeun ngahias kamar makan anjeun, Pesanggrahan, Upstairs, Dapur, emper, Komputer meja, sareng Hirup kamar, khususna hébat kanggo Liburan sareng Kajadian sapertos Christmas, Lebaran, Pihak, sareng nu sanesna. Ata kado gede pikeun kulawarga sareng babaturan.

Gampangna pasang dipasangkeun - Sadayana di hiji kit, janten sareng adaptor AC, panarima kadali jauh, parangkat lampu lampu 16.4ft; teu butuh alat sejen mahal; Kami direkayasa pikeun nyadiakeun cara basajan pikeun ngawitan ngarancang asal anjeun; App kami téh terus ningkatkeun supados cocog sareng alat anu langkung pinter.

Bluetooth LED Lampu Jalur Lampu