lumen 150 per watt Dipingpin lampu pipah

Tanggal: 15 / 12 / 2016

150 lumen per watt Dipingpin lampu pipah - Teu yén aya nanaon salah jeung lampu natrium-ngurangan heubeul. Ngahasilkeun praktis sakabeh lampu maranéhanana di panjang gelombang deukeut kepekaan Puncak panon manusa masihan eta efficacy luminous teoritis ngeunaan 200 lumens per watt listrik dikonsumsi, sanajan prestasi real-dunya maranéhanana nyaéta di sabudeureun dua per tilu eta. LEDs bodas nu anyar dipaké di jalan na aya dipeunteun di sabudeureun 100 lumens per watt. lampu ci fluoresensi (CFLs) dipaké dina lumens 60 home ngahasilkeun per watt, bari bulbs Pijer tradisional emit a 15 miserly kapayun. Dina watesan tabungan tanaga, lajeng, streetlights LED nu contenders tapi teu champs. Tapi maranéhna mibanda kaunggulan lianna. Salah nya umur panjang: maranéhna saukur teu kaduruk kaluar, tapi laun leungit kacaangan maranéhanana leuwih taun. lampu pipah T8 Led 18W

The ukuran dawam tina kahirupan ékonomi hiji lampu LED urang téh L70 rating-nu waktos na dicokot pikeun kacaangan -na pikeun tumiba ka 70% tina nilai aslina. Kotamadya jeung pamaké komérsial nyangka meunang sapuluh taun atawa leuwih ti lampu LED saméméh éta kajadian. Low-tekanan natrium lampu, sacara jelas, lepas ilaharna tilu atawa opat taun sateuacan dimimitian meakeun kavling kakuatan leuwih. Tambahkeun ka ieu biaya ngarobah hiji streetlamp-sabudeureun LED 60, versus leuwih 200 pikeun natrium lampu-na waragad perawatan handap nyalira tiasa ngadamel saklar worthwhile. Aya kauntungan kinerja, teuing. Teu kawas lampu natrium, LEDs Ngahurungkeun geuwat, tinimbang nyokot menit haneut nepi. Aranjeunna oge hadé dina kelir mintonkeun. Jeung panalungtikan panganyarna geus ngabuktikeun yén cahaya bodas nyadiakeun persépsi visual hadé ti natrium lampu yellowish-jeruk. Ieu gawe ti jalan sél photoreceptor béda dina panon, disebutna rod na congcot, ngalakukan tugas maranéhna béda. lampu pipah T8 Led 18W

Dina terangan, visi anu diatur sakitu legana ku sél congcot ngawangun dipak sabudeureun puseur rétina. Sajaba ti ngolah warna, sél congcot mantuan panon ngarasa jéntré tur parobahan gancang di sakuliling. Di nu poek, sacara jelas, persépsi anu diatur ampir éksklusif ku sél rod-kawas leuwih sénsitip ka arah periphery nu rétina urang. Pikeun jalma nyetir peuting, kumaha oge, cahaya jieunan hartina kaayaan anu biasana ngayakeun pitch-poék atawa cukup lampu ningali maké congcot nyalira. lampu pipah T8 Led 18W

Leuwih ti éta, salaku wahana a ngalir ngaliwatan patches tina torek jeung darker katerangan, duanana rod na congcot anu diperlukeun, sarta tungtutan dina éta robah terus. Nalika éta sakeudeung torek, panon téh leuwih sénsitip ka lampu greenish-konéng. Nalika darker, éta responds pangalusna pikeun lampu di bagian greenish-biru spéktrum. Tétéla éta lampu LED bodas do pakasaban hadé tina pasamoan ieu syarat conflicting ti lampu natrium bisa ngatur-na maranéhna ngalakukeun deui di tingkat kakuatan handap, ka boot. kituna aya bisa jadi sababaraha tabungan énérgi tina ngaganti ka streetlights LED sanggeus kabeh. lampu pipah T8 Led 18W

Cahaya akun pikeun kasarna 17% tina listrik dipaké di Amérika Serikat. Ngurangan runtah-liwat bubuka téknologi solid nangtang nu ngarobah loba leuwih ti énergi kana lampu-bakal motong inohong éta. LEDs ngarobah leuwih ti 75% tina énergi aranjeunna meakeun kana lampu; incandescents henteu leuwih ti 5%, sésana keur ngancik kana panas. Hiji hukum Amérika diliwatan di 2007 diperlukeun éta bohlam consuming 100 watt atawa leuwih kedah nganggo 27% kirang listrik ku 2012. Bulbs dipeunteun dina 40 watt sarta nepi bakal kudu lakonan hal nu sarua ku 2014. lampu pipah T8 Led 18W

Sanajan sababaraha bulbs Pijer panganyarna bisa leuwih ti minuhan standar efisiensi anyar, bulbs tungsten-filamén tradisional henteu nangtung kasempetan. Samentara éta, CFLs sempet dimimitian acquire reputasi goréng. Sababaraha cicing nepi ka ngaku maranéhanana hirup deui, utamana lamun maranéhanana switched sareng mareuman sababaraha kali, atanapi dipaké dina lampu siling recessed mana panas bisa ngawangun up na tumis circuitry maranéhanana. Sarta sanajan bulbs LED boga total-ongkos-of-kapamilikan nyata kirang ti éta natrium atawa bentuk sejen dina cahaya industri, sarta geus kabukti patut maranéhna pikeun kotamadya sarta usaha, maranéhna boga acan ka lakonan hal nu sarua pikeun pamaké padumukan. lampu pipah T8 Led 18W

Maksudna boro héran, nunjukkeun hiji ongkos upfront nanaon ti 25 mun 60 (saméméh mungkin jujul ti suppliers listrik) pikeun hiji bohlam LED jeung fluks luminous of a lampu Pijer 100-watt. columnist Anjeun ngarencanakeun pikeun ngamutahirkeun patut na aslina 4.2 kilowatts 'tina cahaya indoor na outdoor domestik jeung equivalents LED, salah lampu dina hiji waktu, salaku bulbs aya (kalobaannana fluorescents ci) ngaduruk kaluar. Panggantian pikeun floodlights 100-watt condong ngarugikeun sabudeureun 40 sapotong hiji. Tapi nu populér 60-watt-sarimbag bisa kiwari jadi kagungan pikeun jadi saeutik sakumaha 14. lampu pipah T8 Led 18W

Lalaki langkung mirah na smarter
Henteu sakabéh lampu LED, kumaha oge, anu dijieun sarua. Sababaraha leuwih murah boga matak biru chilly. Euweuh boga rada di pelengkap pinuh ku kelir nu bohlam tungsten-filamén profligate, kalawan palette lega miboga panjang gelombang dina spéktrum ditingali. The ukuran dawam pangabisa hiji sumber lampu pikeun baranahan kelir satia teh Warna Rendering Index (CRI). Dumasar konvénsi, bulbs Pijer dibéré hiji CRI of 100. LEDs mirah bisa boga CRI of 50 atanapi kirang. A bener alus hiji-kayaning lampu pipah 45 xLedLighting T8 Led 18W ngabogaan CRI of 90. LED Lampu lolobana Yuchi Industrial gaduh CRI of 80 mun 85. lampu pipah T8 Led 18W