Prakawis LongNor

LongNor Optoelectronics Co., Ltd. Lampu Lansekap, LED Wall Washer, Produsen & pemasok Linear Led Fleksibel didegake ing taun 2008 kanthi luwih saka 200 karyawan sing ana ing China China. Produk kami umume digunakake kanggo cahya gereja, cahya casino, lampu dekorasi hotel, lampu perumahan, lampu komersial lan lampu industri. Perusahaan kami wiwit nggawe LED neon flex, Lampu jalur LED, linear LED fleksibel nalika pangembangan awal taun 2008-2011. Layanan OEM & ODM kasedhiya. kanthi tim R&D sing kuat lan profesional kanthi pengalaman teknologi LED sing dawa lan produk, sing bisa njamin kualitas lan umur sing dawa. Kita uga nyedhiyakake desain efek cahya. Kita Lampu LED Fountain, Lampu LED njero ruangan, Lampu LED Kolam Renang, Kursi Pohon Kelapa Sawit, Strip LED sing Fleksibel, Lampu Mesin CNC karo CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001 certified.

Product

  • Lampu Taman Spike

    Lampu Spike Taman, Yen pencahayaan lanskap dicet nganggo cahya, mula Lampu Taman lonjakan sikat. Spike spotli

  • Lampu Sorot C Series

    Lampu sorot LED ruangan kasedhiya ing macem-macem gaya lan watt. Saka 3 Watt nganti 240 Watt, Lighti

  • Lampu Sorot LED LED Seri B

    Lampu sorot ruangan LED kasedhiya ing macem-macem gaya lan watt. Saka 3 Watt nganti 240 Watt, Lighti

  • Lampu Sorot LED LED Seri

    Lampu sorot ruangan LED kasedhiya ing pilihan gaya lan watt sing nyengsemake. Saka 3 Watt nganti 240 Watt, Lightin kasebut

  • Inline Uplight AS Series

    Inplement Uplight, Lampu Interior LED & lampu pencahayaan LED lanskap ing China, nggawe Spotlight LED Luar Ruangan

  • Seri AR Lampu Lahan

    Seri AR Lampu Lumahing lan Seri AR COB, AR bisa dipilih saka 8 Derajat nganti 120 derajat sudut balok. Nanging AR COB ing 12 taun

  • Lampu Inline Lampu LED LED

    Lampu Lampu LED & lanskap LED LED lanskap ing China, pabrik Lampu Sorot LED Luar Ruangan, Mesin Cuci Dinding LED

  • Seri AD Lampu LED ing lemah

    Lampu LED Lampu Dalam Negeri & pabrik lampu LED lanskap ing Tiongkok, nggawe Spotlight LED Luar Ruangan, Mesin Cuci Dinding LED

    • Lampu Kolam Renang

      Lampu kolam renang & pabrik lampu LED lanskap ing China, nggawe Spotlight LED Luar Ruangan, Pencuci Dinding LED

    • Lampu Kolam Renang

      Lampu Renang Kolam Renang & Pabrik pencahayaan LED lanskap ing China, pabrikan Spotlight LED Luar Ruangan, LED Wall Was

    • Lampu Pool LED Par56

      Kita duwe 3 jinis lampu kolam renang Par56 kanthi macem-macem bahan. Bisa dadi remot kontrol ing warna impen RGB utawa dililani

    • Lampu Kolam renang LED Seri

      Lampu Kolam Renang kondhang amarga efisiensine, macem-macem warna bisa direproduksi tanpa prelu digunakake tambahan

    • Lampu Pohon Sawit

      Lampu Wit Sawit 48W cocog kanggo omah, hotel, klub negara, kompleks bisnis, taman lan meh kabeh wit kurma

    • Lampu Dering Pohon Sawit

      Lampu berbentuk dering kanggo madhangi wit kurma ing wayah wengi, Lampu Dering Pohon Sawit cocog kanggo omah, hotel, klub desa

    • Dering cahya wit kurma Cincin Lampu Pohon Sawit

      Lampu sing bentuke dering kanggo madhangi wit kurma ing wayah wengi, dering cahya wit kurma cocog kanggo omah, hotel, negara desa

    • Strip Flexble LED Bluetooth Jalur Linear Bluetooth LED

      Strip Linear LED Bluetooth. Mode musik lan mode aplikasi. Kasedhiya macem-macem. Instalasi gampang, kabeh ana ing kit. Tak

    • 5V Fleksibel LED Strip

      WARNA 16 JUTA: 16 yuta warna nggawe macem-macem getaran. lampu strip sing dipimpin bisa digunakake kanggo Latar mburi TV / PC / Laptop

    • 240V-LED-Neon-Linear 240V LED Neon Linear

      240V LED Neon Linear - Luminaire LED fleksibel Linear kanggo cahya arsitektur ruangan kanthi homogeneo sing sampurna

    • 110V-LED-Neon-Linear 110V LED Neon Linear

      110V Neon Linear LED. Sajrone taun kepungkur, kita nglumpukake input lan ide saka desainer, arsitek, mesin pencahayaan

    • Lampu LED Kanggo Mesin CNC

      Lampu LED Kanggo Mesin CNC, B0012-22WL44 kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora flickering, T

    • Tube-Mesin-Cahaya-Tube Tabung Lampu Mesin CNC

      Tabung Lampu Mesin 8W CNC, kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora kedhep. Ora ana installati

    • Lampu Mesin CNC Lampu Mesin CNC 7W

      Lampu Mesin Y-ML-7W CNC, kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora flickering

    • Y-DL-3W Lampu Mesin CNC 3W

      Lampu Mesin Y-DL-3W CNC, kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora kedhep. Ins tertanam

    News