Prakawis LongNor

LongNor Optoelectronics Co., Ltd. Lampu Lansekap, LED Wall Washer, Produsen & pemasok Linear Led Fleksibel didegake ing taun 2008 kanthi luwih saka 200 karyawan sing ana ing China China. Produk kami umume digunakake kanggo cahya gereja, cahya casino, lampu dekorasi hotel, lampu perumahan, lampu komersial lan lampu industri. Perusahaan kami wiwit nggawe LED neon flex, Lampu jalur LED, linear LED fleksibel nalika pangembangan awal taun 2008-2011. Layanan OEM & ODM kasedhiya. kanthi tim R&D sing kuat lan profesional kanthi pengalaman teknologi LED sing dawa lan produk, sing bisa njamin kualitas lan umur sing dawa. Kita uga nyedhiyakake desain efek cahya. Kita Lampu LED Fountain, Lampu LED njero ruangan, Lampu LED Kolam Renang, Kursi Pohon Kelapa Sawit, Strip LED sing Fleksibel, Lampu Mesin CNC karo CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001 certified.

Product

  • Lampu Pohon Sawit

    Lampu Wit Sawit 48W cocog kanggo omah, hotel, klub negara, kompleks bisnis, taman lan meh kabeh aplikasi pencahayaan wit kurma. Bisa digunakake minangka wit kurma sing padhang, lampu mudhun utawa kalorone bebarengan. Lampu berbentuk dering kanggo madhangi wit kurma ing wayah wengi, Padhangake jagad sampeyan! Ukuran diameter watt lan watt beda saka 12W-72W Palm Tree Up Lights Kabeh komponen aluminium lan ora bakal teyeng nyebabake IP65 ora kalis banyu, kaca Tempered AC100-250V utawa AC / DC 24V CREE 3030 LED Ing Warm White, Alam putih, Cool Putih, Abang, Ijo, Biru, Kuning, Emas, Ganti RGB, DMX512 8, 15, 30,60 sudut sinar cahya kasedhiya

  • Lampu Dering Pohon Sawit

    Lampu berbentuk dering kanggo madhangi wit kurma ing wayah wengi, Lampu Dering Pohon Sawit iku cocog kanggo omah, hotel, klub negara, kompleks bisnis, taman lan meh kabeh aplikasi cahya wit palem. Bisa digunakake minangka wit kurma sing padhang, cahya mudhun utawa kalorone bebarengan kanthi ukuran diameter beda lan watt saka 12W-72W Kabeh komponen yaiku aluminium lan ora bakal teyeng nyebabake wit IP65 ora kalis, kaca Tempered AC100-250V utawa AC / DC 24V CREE 3030 LED putih anget, putih alam, Putih adhem, abang, ijo, biru, kuning, emas, pangowahan RGB, DMX512 8, 15, 30,60 sudut sinar balok kasedhiya

  • Dering cahya wit kurma Cincin Lampu Pohon Sawit

    Lampu berbentuk dering kanggo madhangi wit kurma ing wayah wengi, dering cahya wit kurma cocog kanggo omah, hotel, klub desa, kompleks bisnis, taman lan meh kabeh aplikasi pencahayaan wit kurma. Bisa digunakake minangka wit kurma sing luwih padhang, cahya mudhun utawa kalorone bebarengan kanthi ukuran diameter lan watt sing beda saka 12W-72W Dering cahya wit palem Kabeh komponen yaiku aluminium lan ora bakal teyeng nyebabake wit IP65 tanpa karusakan, kaca Tempered AC100- 250V utawa AC / DC 24V CREE 3030 LED Ing njero Putih Anget, Alam putih, Putih Adhem, Abang, Ijo, Biru, Kuning, Emas, Ganti RGB, DMX512 8, 15, 30,60 sudut sinar balok kasedhiya

  • Lampu Taman Spike

    Lampu Spike Taman, Yen pencahayaan lanskap dicet nganggo cahya, mula Lampu Taman lonjakan sikat. Lampu sorot lunjakan digunakake kanggo nandheske pencahayaan ruangan - kanggo narik kawigaten fitur arsitektur utawa lanskap tartamtu. Beda karo lampu sorot sing nyebarke area sing jembar, lampu sorot duwe sinar sing sempit supaya bisa fokus ing siji wektu.

  • Inline Uplight AS Series

    Dhuwur Bumi, Lampu Lampu LED & Pemandangan LED lanskap ing China, pabrik Lampu Sorot LED Luar, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu LED Mancur

  • Seri AR Lampu Lahan

    Seri AR Lampu Lumahing lan Seri AR COB, AR bisa dipilih saka 8 Derajat nganti 120 derajat sudut balok. Nanging AR COB kanthi 120 derajat tetep lan amba balok amba. Iki digunakake kanggo macem-macem papan lanskap.

  • Lampu Inline Lampu LED LED

    Lampu Lampu LED & Pemandangan LED LED lanskap ing China, nggawe Lampu Sorot LED Luar Ruangan, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu LED Fountain

  • Seri AD Lampu LED ing lemah

    Lampu LED njero ruangan & pabrik lampu LED lanskap ing Tiongkok, Pabrik Lampu Sorot LED Luar Ruangan, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu LED Fountain

  • Pencuci Dinding LED Seri WW15

    LED Wall Washers WW15 Series minangka generasi sabanjure mesin cuci tembok sing dirancang kanthi kinerja, efektivitas, output cahya, lan opsi kontrol liyane. Seri WW15 cocok kanggo aplikasi ngumbah tembok ruangan lan bisa dikontrol kanthi mandiri tanpa kontroler DMX kanggo warna lan efek pangowahan warna sing sederhana. Kontrol DMX opsional kanggo program pencahayaan sing luwih maju lan warna tartamtu. Jadwal kasebut digunakake ing aplikasi hardwire DC24V, 120V utawa 277V AC.

  • Wall Washer LED WW10 Series

    Wall Washer LED WW10 Series minangka generasi sabanjure mesin cuci tembok sing dirancang kanthi kinerja, efektivitas, output cahya, lan opsi kontrol liyane. Seri WW10 cocok kanggo aplikasi ngumbah tembok ruangan lan bisa dikontrol kanthi mandiri tanpa kontroler DMX kanggo warna lan efek pangowahan warna sing sederhana. Kontrol DMX opsional kanggo program cahya sing luwih maju lan warna tartamtu. Jadwal kasebut digunakake ing aplikasi hardwire DC24V, 120V utawa 277V AC.

  • Lampu Pencuci Dinding Seri WW8

    Seri WW8 minangka seri seri mesin cuci tembok kanthi rekayasa kanthi kinerja, efektivitas, output cahya, lan opsi kontrol liyane. Seri WW8 cocok kanggo aplikasi ngumbah tembok ruangan lan bisa dikontrol kanthi mandiri tanpa kontroler DMX kanggo warna lan efek pangowahan warna sing sederhana. Kontrol DMX opsional kanggo program pencahayaan sing luwih maju lan warna tartamtu. Jadwal kasebut digunakake ing aplikasi hardwire DC24V, 120V utawa 277V AC.

  • LED Wall Washer WW7 Series

    WW7 minangka generasi seri mesin cuci tembok kanthi rekayasa kanthi ningkatake kinerja, khasiat, output cahya, lan opsi kontrol liyane. Seri WW7 cocog kanggo aplikasi ngumbah tembok ruangan lan bisa dikontrol kanthi mandhiri tanpa kontroler DMX kanggo warna lan efek pangowahan warna sing sederhana. Kontrol DMX opsional kanggo program cahya sing luwih maju lan warna tartamtu. Jadwal kasebut digunakake ing aplikasi hardwire DC24V, 120V utawa 277V AC.

  • Lampu Kolam Renang

    Lampu kolam renang & pabrik lampu LED lanskap ing Tiongkok, pabrik Lampu Sorot LED, Pencuci Dinding LED, Lampu LED Fountain, Barang kasebut kanthi rega sing kompetitif kanthi lampu kolam renang 6W, 9W, 12W, 15W, 18W lan 24W.

  • Lampu Kolam Renang

    Lampu Lampu Kolam Renang & Pabrik lampu LED lanskap ing China, pabrikan Lampu Sorot LED ruangan, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu kolam renang

  • Lampu Pool LED Par56

    Kita duwe 3 jinis lampu kolam renang Par56 kanthi macem-macem bahan. Bisa dadi remot kontrol ing warna impen RGB utawa supaya bisa ngganti warna kanthi otomatis. Umur sing dawa banget karo garansi 3 taun

  • Lampu Kolam renang LED Seri

    Lampu Kolam Renang kondhang amarga efisiensine, macem-macem warna bisa direproduksi tanpa kudu nggunakake saringan tambahan. Lampu Kolam Renang LED awet banget lan kaping pirang-pirang dipateni lan diuripake, tumindak asring banget ing lampu fitur banyu, ora ana pengaruhe tumrap urip sing migunani. Kita bisa entuk warna kanthi nggunakake campuran DMX512.

  • Bar Lampu DRL Fleksibel LED

    LED Flexible DRL Light Bar Dipatenake item. Yaiku gaya bentuk ular, Osram 5050 LED ing njero. bisa mbengkongake ing karepmu. Desain tampilan sing unik, desaine diilhami dening "ular lemar" Instalasi sing bisa dilebokake, nggunakake sumber cahya kuat LED sing diimpor, lampshade nganggo lensa kondensor kanggo output cahya sing kuat, desain unik, bisa ditekuk 360 derajat kanggo instalasi ing macem-macem arah; Jarak sing luwih jembar cocok kanggo posisi instalasi mobil sing kompleks; mburi dilengkapi adesif super sisi loro bisa ditempelake, lan loro ujung awak lampu dilengkapi bolongan sekrup kanggo ngunci sekrup. Awak lamp ditutup lan tahan banyu. Kelas IP67 tahan banyu

  • Bar Cahya COB

    COB LED Light Bar, Kripik ing papan aluminium, umure dawa banget lan atenuasi cahya sithik, Luminesensi kasebut seragam banget, nglindhungi mata, lan ora nggilap

  • 240V-LED-Neon-Linear 240V LED Neon Linear

    240V LED Neon Linear - Luminaire LED fleksibel linier kanggo cahya arsitektur ruangan kanthi permukaan cahya sing sampurna lan bebas titik. Inovasi sing digawe dening 2 dimensi garis cahya sing bisa ditekuk mbukak lawang anyar ing desain pencahayaan sing ora bisa digayuh dening para luminair nalika semana. Linear neon LED kanthi cepet entuk pangenalan profesional desain pencahayaan lan ahli ing lapangan - asring disalin, ora nate padha.

  • 110V-LED-Neon-Linear 110V LED Neon Linear

    110V Neon Linear LED. Sajrone taun kepungkur, kita nglumpukake input lan ide saka desainer, arsitek, insinyur pencahayaan. kita ngembangake Warna sejati. Werna sejati minangka luminaire LED nggunakake teknologi enkapsulasi poliuretan anyar sing nyedhiyakake proteksi mlebu IP67 sing digabung karo rendering spektrum LED sing paling apik, supaya ora ana shift CCT: True Color. Kasedhiya ing 2 jinis. Top View sing jeneng pisanan njupuk alih aplikasi sing dilindhungi sadurunge, 2D mbengkongake jejeg karo permukaan sing padhang. Varian kaping pindho ngluwihi watesan desain pencahayaan kanthi nyediakake garis cahya sing homogen kanthi sampurna sing bisa bengkong utawa ditekuk nganggo 3 dimensi (3D) supaya bisa ngetutake kurva sing ana ing konsep arsitektur modern. Kalorone Top

  • Lampu Kerja Mesin CNC

    Lampu Kerja Mesin CNC njamin taun operasi tanpa pangopènan kanggo nyuda biaya, nambah visibilitas kanggo pamriksan visual manungsa, lan bisa ningkatake kualitas produktivitas lan produktivitas. Lampu LED gampang ngganti fluorescent kanggo operasi stasiun kerja sing luwih apik lan nyuda biaya penggantian, ndandani lan energi umume. Lampu Kerja Mesin CNC, manufaktur alat industri lan aplikasi alat mesin. Kita nyedhiyakake lampu kerja LED mesin industri sing cocog kanggo lingkungan toko mesin sing angel. gaya tubular, Lampu kerja LED gaya abot Embedded tahan lama lan cocog kanggo lingkungan mesin cuci - tahan banyu, minyak, bahan pendingin lan bahan kimia liyane. Kurung geser sing dipasang universal ngidini gampang dipasang lampu kerja ing stasiun kerja mesin CNC. Yen sampeyan ora bisa ndeleng Lampu Kerja Mesin CNC

  • Lampu Mesin CNC loro sisi

    Lampu Mesin CNC loro-lorone njamin taun operasi tanpa pangopènan kanggo nyuda biaya, nambah visibilitas kanggo pamriksan visual manungsa, lan nyebabake kualitas produktivitas lan produktivitas sing luwih apik. Lampu LED gampang ngganti fluorescent kanggo operasi stasiun kerja sing luwih apik lan nyuda biaya penggantian, ndandani lan energi umume. Lampu Mesin CNC loro sisi, manufaktur lampu industri lan aplikasi alat mesin. Kita nyedhiyakake lampu kerja LED mesin industri sing cocog kanggo lingkungan toko mesin sing angel. gaya tubular, Lampu kerja LED gaya abot Embedded tahan lama lan cocog kanggo lingkungan mesin cuci - tahan banyu, minyak, bahan pendingin lan bahan kimia liyane. Kurung geser sing dipasang universal ngidini gampang dipasang lampu kerja ing stasiun kerja mesin CNC. Yen sampeyan ora weruh Work Machine CNC

  • Lampu LED Mesin CNC Tube

    Lampu Work Machine CNC Tube Tube njamin pirang-pirang taun operasi tanpa perawatan kanggo nyuda biaya, ningkatake visibilitas kanggo pamriksan visual manungsa, lan bisa ningkatake kualitas produktivitas lan produktivitas. Lampu LED gampang ngganti fluorescent kanggo operasi stasiun kerja sing luwih apik lan nyuda biaya penggantian, ndandani lan energi umume. Lampu LED Mesin CNC Tube Tube, pabrik lampu industri lan aplikasi alat mesin. Kita nyedhiyakake lampu kerja LED mesin industri sing cocog kanggo lingkungan toko mesin sing angel. gaya tubular, Lampu kerja LED gaya abot Embedded tahan lama lan cocog kanggo lingkungan mesin cuci - tahan banyu, minyak, bahan pendingin lan bahan kimia liyane. Kurung geser sing dipasang universal ngidini gampang dipasang lampu kerja ing stasiun kerja mesin CNC. Yen sampeyan ora bisa ndeleng CNC

  • Lampu LED Kanggo Mesin CNC

    Lampu LED Kanggo Mesin CNC, B0012-22WL44 kanthi sertifikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC sing luwih stabil, ora flickering, Lampu Mesin LED Machine njamin taun operasi tanpa pangopènan kanggo nyuda biaya, visibilitas sing luwih apik kanggo pamriksan visual manungsa, lan ningkatake kualitas produktivitas lan produktivitas. Lampu LED gampang ngganti fluorescent kanggo operasi stasiun kerja sing luwih apik lan nyuda biaya penggantian, ndandani lan energi umume. Lampu kerja mesin LED kanggo mesin CNC, manufaktur lampu industri lan aplikasi alat mesin. Kita nyedhiyakake lampu kerja LED mesin industri sing cocog kanggo lingkungan toko mesin sing angel. gaya tubular, Lampu kerja LED gaya abot Embedded tahan lama lan cocog kanggo lingkungan mesin cuci - tahan banyu, minyak, bahan pendingin lan bahan kimia liyane. Geser soyo tambah universal

News