Светла за машински алати со ЦПУ

Вградени светла за машински алати со CNC, производство на индустриско осветлување и апликации за машински алати. Имаме на располагање LED работни светла за индустриски машини кои се погодни за тешки средини во машинската продавница. тубуларен стил, тешките LED работни светла со вграден стил се издржливи и погодни за обработка на средини за перење - водоотпорни, отпорни на масло, отпорни на прашина, отпорни на експлозии и течност за ладење и други хемикалии. Универзалните лизгачки држачи за монтирање овозможуваат лесна инсталација на работното светло во работните станици за CNC машини. Ако не го гледате Работното светло за CNC машина што го барате, можете да ни ги испратите вашите цртежи на дизајнот, ние ќе ви произведеме според вашиот дизајн.

Вградени светла за машински алати со ЦПУ:

Водоотпорни, отпорни на масло, отпорни на прашина, вградени CNC светла за машински алат отпорни на експлозии:

OSRAM LED внатре:

Вградени светла за машински алати со CNC Димензии:

МоќLВлезниот напонL1Нокаут
12W280mmDC24V250mm252mm
24W430mmDC24V400mm402mm