Објава на промена на името на компанијата

Датум: 04 / 06 / 2018

Почитувани ценети клиенти, добавувачи и деловни партнери;

Ефикасно јуни 2th 2018, ние сме возбудени да објавиме дека ние го менуваме нашето име на компанија на:

LongNor Оптоелектроника копродукции, Ограничена

Нашето ново име го одразува нашето глобално присуство како полноправна подружница на LongNor Optoelectronics Co., Limited (LongNor Opto). Оваа промена на името ни овозможува да го вклучиме признавањето на корпоративното име на LongNor Opto во нашите деловни активности. Нашите операции денес станаа поглобални по природа.

Компанијата ќе продолжи да работи во сегашната структура, а вашите контакти ќе останат непроменети. Освен овие видливи промени, нема промена на сопственоста и промена на персоналот. Локацијата на нашата канцеларија, телефонот и адресата за е -пошта ќе останат исти како порано (е -пошта, пошта, наплата и адреса за испорака)

Со 16 години на деловно присуство во индустријата, ние, LongNor Opto, со нетрпение очекуваме да продолжиме да растат и да ви служиме на глобалниот пазар под нашето ново име.

Доколку имате какви било прашања во врска со промената на името, ве молиме слободно контактирајте го Keven Wong во нашиот административен оддел на fty@xledlight.com

Со почит,

Кевин Вонг
VP & ГМ
LongNor Оптоелектроника копродукции, Ограничена