CNC машински светла

LED светилките за машини се користат за фрлање светлина врз просторот околу машините. LED светилките за машини имаат поголем животен век и ефикасност од обичните лампи и CFL ламби. Ниската потрошувачка на енергија придонесува за предност во изборот на LED светилка за машина пред CFL или машина за блескаво светло. Производството на овие машински светилки секогаш се изведува под внимателен надзор на нашиот професионален тим. Светилката инсталирана во рамките на машините е доказ за ладење, вода и прашина, па затоа е погодна за влажни и суви апликации. Нашите CNC LED машини светилки се издржливи и даваат оптимални перформанси. Ние обезбедуваме најстабилно, без треперење осветлување на машинската алатка CNC. AC120V или AC240, AC277V и AC305V CNC машински светла.

 • Светла за машински алати со ЦПУ

  Вградени светла за машински алати со CNC, производство на индустриско осветлување и апликации за машински алати. Ние акции индустриски м

 • LNH-250W-CW за светла од производители со CNC

  LNH-250W-CW За светла за производители со CNC, 250W со 250 парчиња OSRAM LED внатре. Целосно затворен абажур за компјутер, анти-отсјај, мравка

 • CNC машини за работа со светла

  CNC Машински работни светла обезбедуваат долгогодишна работа без одржување за намалени трошоци, подобрена видливост за луѓето

 • Двострано ЦПУ осветлување на машината

  Двострано ЦПУ машинско осветлување обезбедува долгогодишна работа без одржување за намалени трошоци, подобрена видливост за

 • Цевки LED CNC машина за работа светла

  Цевки LED CNC Машински работни светла обезбедуваат долгогодишна работа без одржување за намалени трошоци, подобрена видливост f

 • LED светилка за ЦПУ машина

  LED светилка за CNC машина, B0012-22WL44 со сертификат CE EMC. Постабилно, без треперење осветлување на машински алат CNC, Т.

 • ЦПУ-машина-светло-цевка ЦПУ машинска светлосна цевка

  8W ЦПУ машинска светлосна цевка, со сертификат CE EMC. Постабилно, без треперење осветлување на машинската алатка CNC. Без инсталација

 • CNC машина светилка ЛЕР ЦПУ машина светилка 7W

  LED CNC машинска светилка Y-ML-7W, со CE EMC сертификат. Постабилно осветлување на CNC машински алати без треперење, LED машина

 • Y-DL-3W CNC машински светла 3W

  Y-DL-3W CNC машински светилки, со CE EMC сертификат. Постабилно осветлување на машински алати што не трепери. со CE EMC

 • LED светилки за ЦПУ машина

  LED CNC машински светилки, со CE EMC сертификат. Постабилно осветлување на CNC машински алати без треперење, работа со LED машина