ЛЕР Wall Washer

Еден од најважните аспекти во врска со ЛЕД мијачот на wallидови е тоа што тие лесно можат да ја менуваат својата боја при проектирање. Мулти-боја wallиден мијалник може да содржи милиони диоди кои проектираат различни светла и нивоа на осветленост. Wasидните мијалници лесно можат да се програмираат за да ја променат нивната боја. Постојат неколку различни типови на нив: на пример. Постојат повеќередни ЛЕД wallидни подлошки, тркалезни уреди, квадратни или линеарни wallидни подлошки и така натаму. ЛЕД hersидните мијалници содржат внатрешни чипови што им овозможуваат да добијат подинамичен ефект на осветлување, како што е светлечки ефект на осветлување од соништата. LED Wallиден мијалник.

 • LED Wallидни подлошки WW15 серија

  LED Wallидни подлошки WW15 серија е следната генерација на серии за миење wallидови дизајнирани со зголемени перформанси, ефикасни

 • Серија за миење Wallид LED WW10

  Серијата LED за перење Wallид LED WW10 е следната генерација на серии за миење wallидови дизајнирана со зголемени перформанси и ефикасност

 • Светла за миење Wallидови Светла WW8 серија

  Серијата WW8 е следната генерација на серии за миење wallидови дизајнирани со зголемени перформанси, ефикасност и излез на светлина

 • LED мијалник за Wallид WW7 серија

  WW7 е следната генерација серии за миење wallидови дизајнирани со зголемени перформанси, ефикасност, излез на светлина и