ПРОИЗВОДИ

Производител на осветлување на пејзаж, Ние обезбедуваме и дизајн на ефект на осветлување. Наше осветлување на пејзаж, ЛЕД Wallиден мијалник, Фонтани ЛЕД светла, ЛЕД светлосни светла, ЛЕД светла за базен, ЛЕД неонски флекс, ЛЕД светлосни ленти, флексибилни LED линеарни со сертифицирани CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001. Тоа е за декорација на градски згради, црковно осветлување, казино осветлување, хотел декорација осветлување, станбени осветлување, комерцијални осветлување и индустриски осветлување.

Повеќе>

LED светла за базен

 • Светла за базен

  Фабрички светла за базени и фабрика за LED осветлување во пејзаж во Кина, производство на отворено LED рефлектор, LED перење за Wallидови

 • Во земјата светла на базенот

  Фабрики за осветлување во базени и светло за пејзажи во Кина, производител на LED рефлектор на отворено, LED LEDид беше

 • Par56 LED светла за базен

  Имаме 3 вида на светилки за базени Par56 со различен материјал. Може да биде далечински управувач во RGB боја на сонот или нека биде

 • LED светла за базен А серија

  LED светлата за базен се добро познати по нивната ефикасност, широк спектар на бои може да се репродуцира без потреба да се користи додавање

Повеќе>

CNC машински светла

Повеќе>

Осветлување на пејзаж

 • Светла за палми

  Светлата од 48 палми се идеални за домови, хотели, селски клубови, деловни комплекси, паркови и скоро за сите палми

 • Светло на прстенот на палми

  Светла во форма на прстен за осветлување на палмите навечер, светлата за прстенот на палми се идеални за домови, хотели, селски клубови

 • Прстен за осветлување на палми Прстен за осветлување на палми

  Светла во облик на прстен за осветлување на палмите ноќе, прстените за осветлување на палми се идеални за домови, хотели, селска клиника

 • Градина Спајк светло

  Градина Спајк Светло, Ако пејзажното осветлување слика со светло, тогаш градинарските Светилки се четки. Спајк скотли

Повеќе>

Исклучени LED светла

 • Inground Tri-36 IP оптички 15 RGB

  Inground Tri-36 IP Optical 15 RGB LED Inground Lights Производител во Кина, производство на LED светла за дрво, LED Wall Wa

 • Inground Uplight AS серија

  Inground Uplight, LED Inground Lights & LED LED осветлување фабрика во Кина, производство на надворешно LED рефлектор

 • Inground Lights AR серија

  Внатрешни светла AR серија и AR COB серија, AR може да се изберат од 8 степени до 120 степени агол на зрак. Но, AR COB во 12

 • LED светилки за подземје AE серија

  Фабрика за осветлување на ЛЕР и пејзаж LED осветлување во Кина, производство на отворено LED рефлектор, LED мијалник за Wallидови

Повеќе>

ЛЕР Wall Washer

 • LED Wallидни подлошки WW15 серија

  LED Wallидни подлошки WW15 серија е следната генерација на серии за миење wallидови дизајнирани со зголемени перформанси, ефикасни

 • Серија за миење Wallид LED WW10

  Серијата LED за перење Wallид LED WW10 е следната генерација на серии за миење wallидови дизајнирана со зголемени перформанси и ефикасност

 • Светла за миење Wallидови Светла WW8 серија

  Серијата WW8 е следната генерација на серии за миење wallидови дизајнирани со зголемени перформанси, ефикасност и излез на светлина

 • LED мијалник за Wallид WW7 серија

  WW7 е следната генерација серии за миење wallидови дизајнирани со зголемени перформанси, ефикасност, излез на светлина и