Прстен за осветлување на палми

Светла во форма на прстен за осветлување на палмите ноќе, прстените за осветлување на палми се идеални за домови, хотели, клубови во села, деловни комплекси, паркови и скоро сите апликации за осветлување на палми. Може да се користи како палма, осветлена светлина или истовремено и двете

Со различна големина на дијаметар и вати од прстен за осветлување на палма
Сите компоненти се алуминиум и нема да 'рѓа оставајќи го дрвото неповредено
IP65 водоотпорен, калено стакло
AC100-250V или AC / DC 24V
LED CREE 3030 внатре
Топла бела, природна бела, ладна бела, црвена, зелена, сина, жолта, златна, промена на RGB, DMX512
На располагање е агол на светлосен зрак 8, 15, 30,60

Прстен за осветлување на палми А серија