РЕШЕНИЈА

Ние сме дизајнери за изградена средина со врвни домашни вештини кои опфаќаат дизајн на осветлување, уникатни методологии за заедничко создавање, BIM, VR, кодирање, истражување, дигитална содржина и развој на производи. Нашата сила лежи во трансформативната способност на светлината и медиумите во архитектурата. Нашиот мултикултурен тим има потекло во осветлување, архитектура, дизајн, дигитални уметности, развој на производи, развој на софтвер и виртуелна реалност. Светлина. Со еден збор, да, ние сме всушност честички од вселената што е овој светлински универзум. Како консултанти за осветлување, ги усовршивме нашите вештини со години на успеси и предизвици за подобро да го усовршиме светот околу нас. Само неколку стотици години човештвото навистина има способност да го искористи осветлувањето околу нас. Со доаѓањето на ЛЕР и глобалната свест за важната улога што осветлувањето ја има нашата благосостојба, дизајнот на осветлувањето стана исто толку важен како и храната што ја внесуваме во нашето тело. Од 2008 година соработуваме како консултанти за осветлување и искуствени дизајнери во многу сектори, од хотели со висока класа до урбани мастерпланови, ресторани, канцеларии, уметнички комисии до големи станбени шеми, медиумски фасади, пејзажи, инфраструктура, музеи и изложби, места за забава и производи случувања. Еве мал поглед на нашето портфолио од над 300 проекти.