LED светла за базен А серија

LED светлата за базен се добро познати по својата ефикасност. Широк спектар на бои може да се репродуцира без потреба да се користат дополнителни филтри. ЛЕД-светлата за базен се многу издржливи и бројот на пати што се исклучуваат и вклучуваат, што е многу честа акција во светлата за вода, нема никакво влијание врз нивниот корисен век. Можеме да постигнеме каква било боја користејќи ја мешавината на контролорот DMX512.

Нерѓосувачки челик SUS304:

3W LED светла за базен А серија:

6W LED светла за базен А серија:

9W LED светла за базен А серија:

12W LED светла за базен А серија:

15W LED светла за базен А серија:

18W LED светла за базен А серија:

24W LED светла за базен А серија:

36W LED светла за базен А серија:

LED светилки за базен серија Решение:

DMX512 LED светла за базен Како да се поврзете:

DMX512 LED светилки за фонтана Како да се поврзете