LED мијалник за Wallид WW7 серија

WW7 е следната генерација серии за миење wallидови дизајнирани со зголемени перформанси, ефикасност, излез на светлина и повеќе контролни опции. Серијата WW7 е погодна за апликации за перење wallидови на отворено и може да се контролира независно без контролер DMX за едноставни бои и промена на бојата
ефекти. Контролата DMX е изборна за понапредно програмирање на осветлување и специфични бои. Апаратот работи во хардверски апликации DC24V, 120V или 277V AC.