Светла за палми

Светлата од 48 палми се идеални за домови, хотели, селски клубови, деловни комплекси, паркови и скоро сите апликации за осветлување на палми. Може да се користи како палма, осветлена светлина или истовремено и двете. Светла во форма на прстен за да ги осветлуваат палмите ноќе, Осветлете го вашиот свет!

Со различна големина на дијаметар и вати од 12W-72W светла за палми
Сите компоненти се алуминиум и нема да 'рѓа оставајќи го дрвото неповредено
IP65 водоотпорен, калено стакло
AC100-250V или AC / DC 24V
LED CREE 3030 внатре
Топла бела, природна бела, ладна бела, црвена, зелена, сина, жолта, златна, промена на RGB, DMX512
На располагање е агол на светлосен зрак 8, 15, 30,60

48W светла за палми: