Двострано ЦПУ осветлување на машината

Двострано ЦПУ машинско осветлување обезбедува долгогодишно работење без одржување за намалени трошоци, подобрена видливост за визуелна инспекција кај луѓето и доведува до подобар квалитет и продуктивност на производот. LED светилките лесно ги заменуваат флуоресцентите за подобрена работа на работната станица и намалени трошоци за замена, поправка и целокупната енергија.

Двострано CNC осветлување на машината, производство на индустриско осветлување и апликации за машински алати. Ние располагаме со индустриски LED работни светла за машини кои се погодни за тешки средини за машински продавници. тубуларен стил, вградени стилски тешки LED работни светла се издржливи и прилагодени за обработка на средини за миење - отпорни на вода, масло, течноста за ладење и други хемикалии. Универзалните држачи за лизгање овозможуваат лесна инсталација на работното светло во работните станици на машината со ЦПУ. Ако не го гледате CNC Machine Work Light што го барате, ве молиме испратете ни ги вашите цртежи за дизајн, ние ќе произведеме за вас според вашиот дизајн.

Две странично осветлување на ЦПУ машина: