Inground Tri-36 IP Optical 15 RGB

Inground Tri-36 IP Optical 15 RGB LED Dritat e Brendshme Prodhuesi në Kinë, prodhimi i Dritave LED Tree, LED Rondele muri dhe Dritat LED të Pishinës

Drita LED në tokë 36W

BURIMI I DRITËS DHE SPECIFIKIMET OPTIKE
Burimi i dritës: 36 LED (tre ngjyra, RGB) 1W (1,050 mA)
Jetëgjatësia e burimit të dritës: 50,000 orë bazuar në specifikimet e prodhuesit LED Optika e instaluar: 25°
Rrezja Angle: 18 °
Këndi i fushës: 34 °
Lumens: 3600

KONSTRUKSIONE DHE SPECIFIKIMET FIZIKE Diametri: 12.6 inç (320 mm)
Lartësia: 5.7 inç (145 mm) (e montuar në kompletin e derdhjes) Pesha: 17.6 lb (8 kg)
Ngjyra: çelik inox i krehur
Vlerësimi i mbrojtjes nga hyrja: IP67
Materiali i strehës: Alumini i derdhur, Mbulesa e lenteve prej çeliku inox: Xham i vlerësuar me makinë
Orientimi i instalimit: Çdo

SPECIFIKIMET E KONTROLLIT
Protokolli i kontrollit: USITT DMX-512a Kanalet e kontrollit: 1, 3, 4, 6 ose 7 Mënyrat e funksionimit: Personalitete të zgjedhura

I ngurtë (1-kanal): dimmer
Harku 1 (3-kanal): e kuqe, jeshile, blu
Harku 1+D (4-kanalësh): zbehtë, e kuqe, jeshile, blu
Special1 (6-kanale): e kuqe, jeshile, blu për modul (dy module)
Arc Full (7-kanale): dimmer, e kuqe, jeshile, blu, makro me ngjyra, strobe, shpejtësia e zbehjes

DMX512 Dritat në tokë Si të Lidhni:

DMX512 Dritat e shatërvanit LED Si të lidheni