LNH-250W-CW Për dritat e prodhuesit CNC

LNH-250W-CW Për dritat prodhuese CNC, 250 W me 250 copë OSRAM LED brenda. Abazhur PC plotësisht i mbyllur, kundër shkëlqimit, kundër yndyrës, kundër pluhurit

LNH-250W-CW 250W CNC Drita prodhuese

 

BURIMI I DRITËS DHE SPECIFIKIMET OPTIKE
Burimi i dritës: 250 LED OSRAM
Jetëgjatësia e burimit të dritës: 50,000 orë bazuar në specifikimet e prodhuesit LED Optika e instaluar: 25°
Rrezja Angle: 120 °
Këndi i fushës: 140 °
Lumens: 25000

KONSTRUKSIONE DHE SPECIFIKIMET FIZIKE Diametri: 490mm
Lartësia: 570 mm (me grep) Pesha: 5.3 kg)
Ngjyra: çelik inox i krehur
Mbrojtja: Kundër shkëlqimit, Kundër yndyrës, Kundër pluhurit