Dritat e punës të makinës CNC

CNC Machine Work Lights siguron vite funksionimi pa mirëmbajtje për kosto të reduktuara, dukshmëri të përmirësuar për inspektimin vizual të njeriut dhe çon në përmirësimin e cilësisë dhe produktivitetit të produktit. Dritat LED zëvendësojnë lehtësisht fluoreshentët për përmirësimin e funksionimit të stacionit të punës dhe reduktimin e zëvendësimit, riparimit dhe kostot e përgjithshme të energjisë.

Dritat e punës të makinës CNC, prodhimi i ndriçimit industrial dhe aplikimet e veglave të makinerisë. Ne rezervojmë dritat e punës të makinës industriale LED që janë të përshtatshme për mjedise të vështira të dyqaneve të makinerive. stili me tuba, Dritat e punës LED të stilit të rëndë janë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për përpunimin e mjediseve të pastrimit - rezistente ndaj ujit, vajit, ftohësit dhe kimikateve të tjera. Kllapat rrëshqitëse universale të montimit lejojnë instalimin e lehtë të dritës së punës në stacionet e punës të makinave CNC. Nëse nuk e shihni dritën e punës të makinës CNC që po kërkoni, ju lutemi na dërgoni vizatimet tuaja të projektimit, ne do të prodhojmë për ju sipas modelit tuaj.

Dritat e punës të makinës CNC:

FuqijaGjatësia-mmTensioni InputA-mmB-mm
6W280AC240V ose DC24V180233
10W380AC240V ose DC24V280333
12W445AC240V ose DC24V345398
16W580AC240V ose DC24V480533
20W680AC240V ose DC24V580633
28W850AC240V ose DC24V750803
30W980AC240V ose DC24V880933
40W1250AC240V ose DC24V11501203