Tubat LED Dritat e Punës së Makinës CNC

Tube LED CNC Machine Light Lights siguron vite funksionimi pa mirëmbajtje për kosto të reduktuara, dukshmëri të përmirësuar për inspektimin vizual të njeriut dhe çon në përmirësimin e cilësisë dhe produktivitetit të produktit. Dritat LED zëvendësojnë lehtësisht fluoreshentët për përmirësimin e funksionimit të stacionit të punës dhe reduktimin e zëvendësimit, riparimit dhe kostot e përgjithshme të energjisë.

Tubat LED CNC Makinat e dritave të punës, prodhimi i ndriçimit industrial dhe aplikimet e veglave të makinerisë. Ne rezervojmë dritat e punës të makinës industriale LED që janë të përshtatshme për mjedise të vështira të dyqaneve të makinerive. stili me tuba, Dritat e punës LED të stilit të rëndë janë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për përpunimin e mjediseve të pastrimit - rezistente ndaj ujit, vajit, ftohësit dhe kimikateve të tjera. Kllapat rrëshqitëse universale të montimit lejojnë instalimin e lehtë të dritës së punës në stacionet e punës të makinave CNC. Nëse nuk e shihni dritën e punës të makinës CNC që po kërkoni, ju lutemi na dërgoni vizatimet tuaja të projektimit, ne do të prodhojmë për ju sipas modelit tuaj.

Tubat LED Dritat e punës të makinës CNC:

FuqijaGjatësia-mmTensioni InputA-mmB-mm
10W340AC240V ose DC24V260320
12W440AC240V ose DC24V360420
15W540AC240V ose DC24V460520
20W640AC240V ose DC24V560620
25W740AC240V ose DC24V660720