Dritat LED të Makinës CNC

Dritat e Makinës LED CNC, me certifikatë CE EMC. Ndriçim më i qëndrueshëm, pa ndezje i veglave të makinës CNC, dritat e punës të makinës LED për makinat CNC, prodhimi i ndriçimit industrial dhe aplikimet e veglave të makinerisë. Ne rezervojmë dritat e punës të makinës industriale LED që janë të përshtatshme për mjedise të vështira të dyqaneve të makinerive. stili me tuba, Dritat e punës LED të stilit të rëndë janë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për përpunimin e mjediseve të pastrimit - rezistente ndaj ujit, vajit, ftohësit dhe kimikateve të tjera. Kllapat rrëshqitëse universale të montimit lejojnë instalimin e lehtë të dritës së punës në stacionet e punës të makinave CNC. Nëse nuk e shihni dritën e punës të makinës CNC që po kërkoni, ju lutemi na dërgoni vizatimet tuaja të projektimit, ne do të prodhojmë për ju sipas modelit tuaj.

"CNC