Dritat e pishinës

Dritat e pishinës dhe fabrika e ndriçimit peizazhit LED në Kinë, prodhimi i LED Outdoor Spotlight, LED Wall Washer, Dritat LED të shatërvanit, Ky artikull me një çmim shumë konkurrues me dritat e pishinës së notit 6W, 9W, 12W, 15W, 18W dhe 24W.

Dritat e pishinës 6W

Dritat e pishinës 9W

Dritat e pishinës 12W

 

Dritat e pishinës 15W

 

Dritat e pishinës 18W

Dritat e pishinës 24W

Zgjidhjet e dritave të pishinës: