Dritat e veglave të makinës CNC

Dritat e integruara të veglave CNC, prodhimi i ndriçimit industrial dhe aplikacionet e veglave të makinerisë. Ne disponojmë dritat e punës LED të makinerive industriale që janë të përshtatshme për mjedise të vështira të dyqaneve të makinerive. Dritat e punës LED të stilit tubular, të stilit të integruar të funksionimit të rëndë janë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për përpunimin e mjediseve të larjes - të papërshkueshëm nga uji, vaji, rezistent ndaj pluhurit, rezistent ndaj shpërthimit dhe ftohës dhe kimikate të tjera. Kllapat rrëshqitëse të montimit universal lejojnë instalimin e lehtë të dritës së punës në stacionet e punës të makinerive CNC. Nëse nuk e shihni dritën e punës të makinës CNC që po kërkoni, mund të na dërgoni vizatimet tuaja të dizajnit, ne do të prodhojmë për ju sipas dizajnit tuaj.

Dritat e integruara të veglave të makinës CNC:

Dritat e ngulitura të veglave CNC të ngulitura nga uji, vaji, pluhuri, rezistente ndaj shpërthimit:

OSRAM LED brenda:

Dimensioni i dritave të ngulitura të veglave CNC të makinës:

FuqijaLTensioni InputL1nokaut
12W280mmDC24V250mm252mm
24W430mmDC24V400mm402mm