Lajme

 • LongNor Opto plotëson nevojat tuaja për ndriçimin e veglave të makinerisë CNC
  Data: 03 / 11 / 2021

  Ndriçimi i mjeteve të makinës CNC, LongNor Opto është një prodhues mbarëbotëror i sistemeve të ndriçimit të mjeteve të makinës dhe ndriçimit të vendit të punës për pothuajse të gjitha industritë dhe aplikacionet. Kompania jonë ofron mbi 200 modele standarde ndriçimi dhe mbi 2000 zgjidhje speciale që janë përshtatur për përdorim në të gjitha llojet e...

  Lexo më shumë

 • "Varri" i llambës inkandeshente, rruga drejt burimit të ri të dritës së dritave LED
  Data: 09 / 10 / 2021

  Pas Edisonit, i cili monopolizoi tregun e kapitalit, llamba të prodhuara në masë, aplikimi i llambave hyri në një epokë të përparimit të shpejtë. Sipas të dhënave kërkimore të publikuara nga Fouquet dhe Pearson, ndërsa zhvillohemi nga përdorimi i qirinjve të punuar me dorë deri te llamba të prodhuara në masë, kostoja e dritës artificiale Mbi njëqind ...

  Lexo më shumë

 • Ndriçimi i ardhshëm është ndriçimi me lazer ose ndriçimi OLED?
  Data: 24 / 08 / 2018

  Aktualisht ekzistojnë dy lloje themelore të pajisjeve të ndriçimit shtetëror: LED, OLED. LED-et aktuale janë shumë të vogla në madhësi (rreth një milimetër katror) dhe janë jashtëzakonisht të ndritshme. Duke u zhvilluar rreth 25 vite para OLEDs, LEDs janë të punësuar tashmë në një shumëllojshmëri të produkteve të ndriçimit, të tilla si trafiku ...

  Lexo më shumë

 • Shpallja e ndryshimit të emrit të kompanisë
  Data: 04 / 06 / 2018

  Të nderuar klientë, furnizues dhe partnerë biznesi të vlerësuar; Duke filluar nga 2 qershori 2018, ne jemi të ngazëllyer të njoftojmë se po ndryshojmë emrin e kompanisë sonë në: LongNor Optoelectronics Co., Limited Emri ynë i ri pasqyron praninë tonë globale si një degë e plotë e LongNor Optoelectronics Co., ...

  Lexo më shumë

 • Rruga për një të ardhme të gjelbër LED-tub të lehta
  Data: 15 / 12 / 2016

  Përderisa oreksi ynë për konsumimin e energjisë elektrike vazhdon të rritet, kështu bën vetëdijen tonë për nevojën për të maksimizuar efikasitetin e saj. Një fushë në të cilën çdo ndërmarrje tregtare mund të shfrytëzojë jo vetëm energjinë në mënyrë më efikase, por të sigurojë që mjedisi të përfitojë, është përmes zëvendësimit të fluo ...

  Lexo më shumë

 • Dials LED ndricimit
  Data: 15 / 12 / 2016

  Një Diodë Emitting Light (LED) është një pajisje gjysmëpërçuese që konverton energjinë në dritë. Ndriçimi i LED ka qenë rreth e rrotull që nga 1960s, por tani po fillon të shfaqet në tregun rezidencial për ndriçimin hapësinor. Në fillim LEDs bardhë ishin të mundshme vetëm nga "ylber" grupet e tre LEDs - re ...

  Lexo më shumë

 • 150 lumen për watt Led Tube dritat
  Data: 15 / 12 / 2016

  150 lumen për watt Led Tube dritat - Jo se nuk ka ndonjë gjë të gabuar me llambat e vjetra të shkarkimit të natriumit. Duke prodhuar praktikisht të gjithë dritën e tyre në një gjatësi vale pranë ndjeshmërisë së pikut të syrit të njeriut u dha atyre një efikasitet teorik të shkëlqyeshëm të 200 lumens për watt të energjisë elektrike të konsumuar, edhe pse ...

  Lexo më shumë

 • Të gjitha produktet prej nesh me UL, CE dhe RoHS certifikimit
  Data: 01 / 11 / 2016

  I nderuar Klient, Dritat Led të listuara UL - Duke marrë parasysh rritjen e vazhdueshme të kërkesës nga tregu evropian dhe amerikan dhe udhëzimet e reja evropiane për zëvendësimin e ndriçuesve inkandeshentë, halgoen dhe fluoreshente me ndriçues LED më të kursyer energjie, ne kemi aplikuar për UL, CE dhe RoHS për të gjitha p...

  Lexo më shumë

 • Dallimi xLedLight
  Data: 01 / 11 / 2016

  Led Flood Light, Globalisht dhe në nivel lokal, të gjithë duan të reduktojnë ndikimin e mjedisit dhe të marrin vendime të shëndosha ekonomike. Por industria e ndriçimit na ka dhënë një opsion jo-fitimprurës: zgjedhim incandescentë shumë të paefektshëm ose fluoreshente që përmbajnë merkur. Për fat të mirë, ne nuk duhet të kemi parasysh ...

  Lexo më shumë