Dritat e Pishinës LED Një Seri

Dritat LED të Pishinës janë të njohura mirë për efikasitetin e tyre, Një gamë e gjerë ngjyrash mund të riprodhohet pa pasur nevojë të përdorni filtra shtesë. Dritat LED të Pishinës janë shumë të qëndrueshme dhe numri i herëve që ato fiken dhe ndizen, një veprim shumë i shpeshtë në dritat e veçorive të ujit, nuk ka asnjë efekt në jetën e tyre të dobishme. Mund të arrijmë çdo ngjyrë duke përdorur përzierjen e kontrolluesit DMX512.

Çelik inox SUS304:

Dritat e Pishinës LED 3W Një Seri:

Dritat e Pishinës LED 6W Një Seri:

Dritat e Pishinës LED 9W Një Seri:

Dritat e Pishinës LED 12W Një Seri:

Dritat e Pishinës LED 15W Një Seri:

Dritat e Pishinës LED 18W Një Seri:

Dritat e Pishinës LED 24W Një Seri:

Dritat e Pishinës LED 36W Një Seri:

LED Pishina Dritat Një Zgjidhje e Serisë:

DMX512 LED Dritat e Pishinës Si të Lidhni:

DMX512 Dritat e shatërvanit LED Si të lidheni