LED Lavatrice Muri Seria WW7

WW7 është gjenerata e ardhshme e serive të larjes së mureve të krijuara me rritje të performancës, efikasitetit, prodhimit të dritës dhe më shumë mundësi kontrolli. Seria WW7 është e përshtatshme për aplikime të larjes së mureve në natyrë dhe mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur pa një kontrollues DMX për ngjyra të thjeshta dhe ndryshime ngjyrash
efektet. Kontrolli DMX është opsional për programim më të avancuar të ndriçimit dhe ngjyra specifike. Pajisja funksionon në aplikime të forta DC24V, 120V ose 277V AC.