Llambë LED për makinën CNC

Llambë LED për makinën CNC, B0012-22WL44 me certifikatë CE EMC. Ndriçimi më i qëndrueshëm dhe jo i dridhur i makinës CNC, Llamba LED e makinës CNC siguron vite funksionimi pa mirëmbajtje për kosto të reduktuara, dukshmëri të përmirësuar për inspektimin vizual të njeriut dhe çon në përmirësimin e cilësisë së produktit dhe produktivitetit. Dritat LED lehtësisht zëvendësojnë fluoreshencën për funksionimin e përmirësuar të stacionit të punës dhe zvogëlimin e zëvendësimit, riparimit dhe kostove të përgjithshme të energjisë.

Dritat e punës të makinës LED për makinat CNC, prodhimi i ndriçimit industrial dhe aplikimet e veglave të makinerisë. Ne rezervojmë dritat e punës të makinës industriale LED që janë të përshtatshme për mjedise të vështira të dyqaneve të makinerive. stili me tuba, Dritat e punës LED të stilit të rëndë janë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për përpunimin e mjediseve të pastrimit - rezistente ndaj ujit, vajit, ftohësit dhe kimikateve të tjera. Kllapat rrëshqitëse universale të montimit lejojnë instalimin e lehtë të dritës së punës në stacionet e punës të makinave CNC. Nëse nuk e shihni dritën e punës të makinës CNC që po kërkoni, ju lutemi na dërgoni vizatimet tuaja të projektimit, ne do të prodhojmë për ju sipas modelit tuaj.

B0012-22WL44 Llambë LED CNC Machine 735mm Lartësia 7W dhe 12W:

 

Llambë LED CNC Machine 285mm Lartësia 7W dhe 12W: