Dritat e pishinës në tokë

Dritat e pishinës në tokë dhe fabrika e ndriçimit LED peizazhit në Kinë, prodhuesi i Outdoor LED Spotlight, LED rondele mur, Dritat e pishinës

Specifikimet e dritave të pishinës në tokë:

Dritat e pishinës në tokë 3W

Dritat e pishinës në tokë 6W

Dritat e pishinës në tokë 9W

Dritat e pishinës në tokë 12W

Dritat e pishinës në tokë 18W

Zgjidhje për dritat e pishinës në tokë: