Dritat e Palmës

48W Palm Tree Up Lights janë ideale për shtëpi, hotele, klube të vendit, komplekse biznesi, parqe dhe pothuajse të gjitha aplikimet për ndriçimin e palmës. Mund të përdoret si një palmë e ndriçuar, nën dritë ose të dyja në të njëjtën kohë. Drita në formë unaze për të ndriçuar palmat gjatë natës, Ndizni botën tuaj!

Me madhësi të ndryshme me diametër dhe vat nga Dritat e Palmës deri 12W-72W
Të gjithë përbërësit janë alumini dhe nuk ndryshken duke e lënë pemën të padëmtuar
IP65 i papërshkueshëm nga uji, xham i zbutur
AC100-250V ose AC / DC 24V
CREE 3030 LED Brenda
E bardha e ngrohtë, e bardha natyrale, e bardha e ftohtë, e kuqe, jeshile, blu, e verdhë, e artë, ndryshimi RGB, DMX512
8, 15, 30,60 kënd i rrezes së dritës në dispozicion

Dritat e ngritura të palmës 48W: