Dritat e makinës CNC

Dritat e makinës LED përdoren për të hedhur dritë në hapësirën që rrethon makineritë. Dritat e makinës LED kanë një jetëgjatësi dhe efikasitet më të madh se llambat e rregullta inkandeshente dhe CFL. Konsumi i ulët i energjisë shton avantazhin e zgjedhjes së një llambë makine LED mbi CFL ose një llambë makine inkandeshente. Prodhimi i këtyre Llambave të Makinerisë bëhet gjithmonë nën mbikëqyrje të ngushtë të ekipit tonë të profesionistëve. Llamba e instaluar brenda makinave është ftohës, ujë dhe pluhur, kështu që është i përshtatshëm për aplikime të lagështa dhe të thata. Llambat tona makinerike CNC LED janë të qëndrueshme dhe japin performancë optimale. Ne sigurojmë ndriçimin më të qëndrueshëm, jo-dridhës të mjetit të makinës CNC. Dritat e makinës CNC AC120V ose AC240, AC277V dhe AC305V.

 • Dritat e veglave të makinës CNC

  Dritat e integruara të veglave CNC, prodhimi i ndriçimit industrial dhe aplikimet e veglave të makinerisë. Ne aksioneve m industriale

 • LNH-250W-CW Për dritat e prodhuesit CNC

  LNH-250W-CW Për dritat prodhuese CNC, 250 W me 250 copë OSRAM LED brenda. Abazhur PC plotësisht i mbyllur, anti-shkëlqim, milingonë

 • Dritat e punës të makinës CNC

  CNC Machine Light Lights siguron vite funksionimi pa mirëmbajtje për kosto të reduktuara, dukshmëri të përmirësuar për njerëzit

 • Ndriçimi i makinës CNC me dy anë

  Ndriçimi me dy anë CNC Machine Light siguron vite funksionimi pa mirëmbajtje për kosto të reduktuara, dukshmëri të përmirësuar për

 • Tubat LED Dritat e Punës së Makinës CNC

  Tube LED CNC Machine Light Lights siguron vite funksionimi pa mirëmbajtje për kosto të reduktuara, dukshmëri të përmirësuar f

 • Llambë LED për makinën CNC

  Llambë LED për makinën CNC, B0012-22WL44 me certifikatë CE EMC. Ndriçim më i qëndrueshëm, jo-dridhës i makinës CNC, T

 • Tub-dritë-makinë-CNC Tub drite makine CNC

  Tub drite makine 8W CNC, me certifikatë CE EMC. Ndriçim më i qëndrueshëm, jo-dridhës i makinës CNC. Asnjë installati

 • Llamba e makinës CNC Llambë LED CNC Machine 7W

  Llambë LED CNC Machine Y-ML-7W, me certifikatë CE EMC. Ndriçim më i qëndrueshëm, pa ndezje i veglave CNC, makinë LED

 • Y-DL-3W Dritat e makinës CNC 3W

  Y-DL-3W CNC Dritat e Makinës, me certifikatë CE EMC. Ndriçim më i qëndrueshëm, pa ndezje i veglave të makinës CNC. me CE EMC

 • Dritat LED të Makinës CNC

  Dritat LED të Makinës CNC, me certifikatë CE EMC. Ndriçim më i qëndrueshëm, pa ndezje i veglave të makinës CNC, punë me makinë LED