Dritat LED të Pishinës

Dritat LED të pishinës i shtojnë jetë të shkëlqyer pishinave dhe peizazheve me dinamikë. Sistemet e automatizuara të ndriçimit LED me efikasitet energjetik dhe produkte ndriçimi inkandeshentë. Ndriçoni veçoritë më të mira të pishinës dhe banjës suaj. Përmirësoni përvojën tuaj të pishinës me ndriçimin duke krijuar një ambient në oborrin e pasmë që jeni në mënyrë unike ju. Modifikoni mjedisin tuaj për t'iu përshtatur shijeve dhe disponimit tuaj, duke krijuar një parajsë që shtrihet shumë përtej pishinës tuaj. Tantazoni shqisat, shikimin, tingullin dhe prekjen. Dritat LED të shatërvanit mund të zbulojnë një sferë krejtësisht të re të jetës detare gjatë natës. dhe me shumë drita të reja LED nënujore në dispozicion. Dritat LED nënujore janë një zgjedhje ideale për skafistët, shatërvanin, pishinën. Mund të zgjasë deri në pesë herë më shumë se llambat e zakonshme. të cilat lehtë mund të kompensojnë koston e tyre. Kjo jetëgjatësi është gjithashtu ideale për dritat nënujore detare. pasi kjo punë e rëndë mund të kryhet më rrallë. me drita LED në vend. Dritat e pishinës për çdo aplikim, ndriçimi i shatërvanit dhe ndriçimi i peizazhit të pishinës.

 • Dritat e pishinës

  Dritat e pishinës dhe fabrika e ndriçimit peizazhit LED në Kinë, prodhimi i Spotlight LED Outdoor, Larja e Murit LED

 • Dritat e pishinës në tokë

  Dritat e pishinës në tokë dhe fabrika e ndriçimit LED të peizazhit në Kinë, prodhuesi i Outdoor LED Spotlight, LED Wall Was

 • Dritat e Pishinës LED Par56

  Ne kemi 3 lloje të dritave LED të pishinës Par56 me material të ndryshëm. Mund të jetë telekomandë në ngjyrën e ëndrrave RGB ose lere

 • Dritat e Pishinës LED Një Seri

  Dritat LED të Pishinës janë të njohura mirë për efikasitetin e tyre, Një gamë e gjerë ngjyrash mund të riprodhohet pa pasur nevojë të përdorni shtim

 • Dritat e shatërvanit LED Seria C

  LED Fountain Lights Series C janë të njohur mirë për efikasitetin e tyre, Një gamë e gjerë ngjyrash mund të riprodhohet pa nevojë

 • Dritat e Burimit LED B Dritat e shatërvanit LED seri B

  Seria B e burimeve nënujore Seria B janë të mirënjohura për efikasitetin e tyre, Një gamë e gjerë ngjyrash mund të riprodhohet me zgjuarsi

 • Nën ujë-LED-Shatërvan-Dritat2 LED Fountain Dritat e një Serie

  Dritat e burimit LED janë të njohura mirë për efikasitetin e tyre, Një gamë e gjerë ngjyrash mund të riprodhohet pa pasur nevojë të përdoren