Ndriçimi i Peizazhit

Ndriçimi i Peisazhit mund të sjellë shkëlqim shtesë në zonën tuaj të jashtme pasi të bie errësira. Dhe ato gjithashtu mund të ndihmojnë në rritjen e niveleve të sigurisë. Ne ofrojmë një përzgjedhje të plotë të këtyre ndriçimeve dhe duhet të kemi saktësisht atë që po kërkoni. Tonë qendër të vëmendjes në natyrë janë të disponueshme në një përzgjedhje mbresëlënëse të stileve dhe watts. Nga 3 Watt në 240 Watt, ngjyra e ndriçimit mund të jetë në DMX512, Gold, RGB... ka shumë opsione për të zgjedhur. Ndriçimet e Palmave, Është e vështirë të përmirësosh bukurinë e natyrës. Por shikoni këto Palma shumëngjyrëshe dhe e dini se parajsa sapo është bërë shumë më e mrekullueshme. Ndriçimet tona të unazës së pemës me këndin e lenteve 8 gradë, japin një rreze të ndritur, të fokusuar dhe të ngushtë. perfekte për këto palma të larta. Ndriçuesit tanë të Palmave me diametër të ndryshëm, mund të përputhen mirë me ndriçimin e palmave me diametër.

 • Dritat e Palmës

  48W Palm Tree Up Lights janë ideale për shtëpi, hotele, klube të vendit, komplekse biznesi, parqe dhe pothuajse të gjitha palmat l

 • Dritat e Unazës së Palmës

  Dritat në formë unaze për të ndezur palmat gjatë natës, Dritat e Unazës së Palmës janë ideale për shtëpi, hotele, klube të vendit

 • Unaza e ndriçimit të palmës Unaza e Ndriçimit të Palmës

  Dritat në formë unaze për të ndezur palmat gjatë natës, unazat e ndriçimit të palmës janë ideale për shtëpi, hotele, vende të vendit

 • Drita me thumba të kopshtit

  Drita me thumba të kopshtit, Nëse ndriçimi i peizazhit po pikturon me dritë, atëherë Dritat me thumba të kopshtit janë furçat. Spike spotli

 • Spotlight Outdoor Seria C

  Spotlights LED në natyrë janë në dispozicion në një përzgjedhje mbresëlënëse të stileve dhe watts. Nga 3 Watt në 240 Watt, The lighti

 • LED Spotlight Outdoor Seria B

  Spotlights LED në natyrë janë në dispozicion në një përzgjedhje mbresëlënëse të stileve dhe watts. Nga 3 Watt në 240 Watt, The lighti

 • LED Outdoor Spotlight Një Seri

  Spotlight në natyrë LED janë në dispozicion në një përzgjedhje mbresëlënëse të stileve dhe watts. Nga 3 Watt në 240 Watt, The lightin