PRODUKTE

Prodhuesi i Ndriçimit të Peisazhit, Ne gjithashtu ofrojmë projektin e efektit të ndriçimit. Ndriçimi ynë i peizazhit, larës muri LED, dritat LED shatërvan, dritat LED të tokës, dritat LED të pishinës, LED neoni përkulës, dritat LED të shiritave, linear fleksibël LED me certifikim CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001. Forshtë për dekorimin e ndërtesave të qytetit, ndriçimi i kishës, ndriçimi i kazinove, ndriçimi i hoteleve, ndriçimi i banimit, ndriçimi komercial dhe ndriçimi industrial

Më shumë>

Dritat LED të Pishinës

 • Dritat e pishinës

  Dritat e pishinës dhe fabrika e ndriçimit peizazhit LED në Kinë, prodhimi i Spotlight LED Outdoor, Larja e Murit LED

 • Dritat e pishinës në tokë

  Dritat e pishinës në tokë dhe fabrika e ndriçimit LED të peizazhit në Kinë, prodhuesi i Outdoor LED Spotlight, LED Wall Was

 • Dritat e Pishinës LED Par56

  Ne kemi 3 lloje të dritave LED të pishinës Par56 me material të ndryshëm. Mund të jetë telekomandë në ngjyrën e ëndrrave RGB ose lere

 • Dritat e Pishinës LED Një Seri

  Dritat LED të Pishinës janë të njohura mirë për efikasitetin e tyre, Një gamë e gjerë ngjyrash mund të riprodhohet pa pasur nevojë të përdorni shtim

Më shumë>

Dritat e makinës CNC

Më shumë>

Ndriçimi i Peizazhit

 • Dritat e Palmës

  48W Palm Tree Up Lights janë ideale për shtëpi, hotele, klube të vendit, komplekse biznesi, parqe dhe pothuajse të gjitha palmat l

 • Dritat e Unazës së Palmës

  Dritat në formë unaze për të ndezur palmat gjatë natës, Dritat e Unazës së Palmës janë ideale për shtëpi, hotele, klube të vendit

 • Unaza e ndriçimit të palmës Unaza e Ndriçimit të Palmës

  Dritat në formë unaze për të ndezur palmat gjatë natës, unazat e ndriçimit të palmës janë ideale për shtëpi, hotele, vende të vendit

 • Drita me thumba të kopshtit

  Drita me thumba të kopshtit, Nëse ndriçimi i peizazhit po pikturon me dritë, atëherë Dritat me thumba të kopshtit janë furçat. Spike spotli

Më shumë>

Vendos dritat LED

Më shumë>

LED rondele mur

 • LED Rondele muri WW15 Seria

  LED Wall Washers WW15 Series është gjenerata e ardhshme e serive të larjes së mureve të dizajnuara me performancë të shtuar, efikase

 • Rondele muri LED Seria WW10

  Seria e Lavatriceve të Murit LED WW10 është gjenerata e ardhshme e serive të larësve të murit të dizajnuar me performancë, efikasitet të shtuar

 • Dritat e Rondele Muri Seria WW8

  Seria WW8 është gjenerata e ardhshme e serive të larjes së mureve të krijuara me performancë të rritur, efikasitet, dalje të lehta

 • LED Lavatrice Muri Seria WW7

  WW7 është gjenerata e ardhshme e serive të larësve të murit të projektuar me rritje të performancës, efikasitetit, prodhimit të dritës dhe