LED rondele mur

Një nga aspektet më të rëndësishme në lidhje me larjen e murit LED është se ata lehtë mund të ndryshojnë ngjyrën e tyre gjatë projeksionit. Një larës muri me shumë ngjyra mund të përmbajë miliona dioda që projektojnë drita dhe nivele të ndryshme të shkëlqimit. Rondelet e murit mund të programohen lehtësisht për të ndryshuar ngjyrën e tyre. Ekzistojnë disa lloje të ndryshme të tyre: për shembull. Ka rondele muri LED me shumë rreshta, pajisje të rrumbullakëta, rondele katrore ose lineare të mureve etj. Rondelet LED të murit përmbajnë patate të skuqura të brendshme që i lejojnë ata të marrin një efekt ndriçimi më dinamik, siç është efekti ndriçues i ëndrrave që ndezet. Larës muri LED.

 • LED Rondele muri WW15 Seria

  LED Wall Washers WW15 Series është gjenerata e ardhshme e serive të larjes së mureve të dizajnuara me performancë të shtuar, efikase

 • Rondele muri LED Seria WW10

  Seria e Lavatriceve të Murit LED WW10 është gjenerata e ardhshme e serive të larësve të murit të dizajnuar me performancë, efikasitet të shtuar

 • Dritat e Rondele Muri Seria WW8

  Seria WW8 është gjenerata e ardhshme e serive të larjes së mureve të krijuara me performancë të rritur, efikasitet, dalje të lehta

 • LED Lavatrice Muri Seria WW7

  WW7 është gjenerata e ardhshme e serive të larësve të murit të projektuar me rritje të performancës, efikasitetit, prodhimit të dritës dhe