LED Rondele muri WW15 Seria

LED Wall Washers WW15 Series është gjenerata e ardhshme e serive për larjen e mureve të dizajnuara me rritje të performancës, efikasitetit, prodhimit të dritës dhe më shumë mundësi kontrolli. Seria WW15 është e përshtatshme për aplikimet e larjes së mureve në natyrë dhe mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur pa një kontrollues DMX për ngjyra të thjeshta dhe efekte që ndryshojnë ngjyrën. Kontrolli DMX është opsional për programim më të avancuar të ndriçimit dhe ngjyra specifike. Pajisja funksionon në aplikime të forta DC24V, 120V ose 277V AC.