ZGJIDHJE

Ne jemi projektues për mjedisin e ndërtuar me aftësi të reja të brendshme që mbulojnë Dizajnin e Ndriçimit, metodologjitë unike të Bashkë-Krijimit, BIM, VR, Kodimin, Kërkimin, Përmbajtjen Dixhitale dhe Zhvillimin e Produkteve. Forca jonë qëndron në aftësinë transformuese të dritës dhe medias në arkitekturë. Ekipi ynë multikulturor ka prejardhje në ndriçimin, arkitekturën, dizajnin, artet dixhitale, zhvillimin e produkteve, zhvillimin e softuerit dhe realitetin virtual. Drita. Me një fjalë të vetme, po, ne në fakt jemi grimca të hapësirës që është ky univers drite. Si konsulentë ndriçimi, ne kemi përmirësuar aftësitë tona gjatë viteve të sukseseve dhe sfidave për të përsosur më mirë botën përreth nesh. Kanë kaluar vetëm disa qindra vjet që njerëzimi ka pasur vërtet aftësinë për të shfrytëzuar ndriçimin rreth nesh. Me ardhjen e LED dhe ndërgjegjësimin global për rolin e rëndësishëm që ka ndriçimi në mirëqenien tonë, dizajni i ndriçimit është bërë po aq i rëndësishëm sa ushqimet që vendosim në trupin tonë. Që nga viti 2008, ne kemi bashkëpunuar si konsulentë ndriçimi dhe projektues eksperiencash në shumë sektorë, nga hotelet e nivelit të lartë deri tek masterplanet urbane, restorantet, zyrat, komisionet e artit deri te skemat e banimit në shkallë të gjerë, fasadat mediatike, peizazhet, infrastrukturën, muzetë dhe ekspozitat, vendet argëtuese dhe produktet zhvillimet. Ja një paraqitje e shkurtër e portofolit tonë me mbi 300 projekte.