ngeunaan LongNor

LongNor Optoelectronics Co., Ltd. ngarah Lampu Lansekap, LED Besar Washer, Produsén & supplier Linier Led Flexible didirikeun taun 2008 kalayan langkung ti 200 padamel anu perenahna di Shenzhen Cina. Produk kami utamina dianggo pikeun cahaya gereja, lampu kasino, lampu hiasan hotél, lampu padumukan, cahaya komersial sareng lampu industri. Perusahaan urang mimitian ngadamel LED neon flex, LED strip Lampu, LED linier fleksibel dina pamekaran mimiti salami 2008-2011. Jasa OEM & ODM disayogikeun. kalayan tim R&D anu kuat sareng propésional kalayan taun pangalaman dina téknologi pencahayaan LED & produk, anu tiasa ngajamin kualitas pangsaéna sareng umur panjang. Kami ogé nyayogikeun desain épék pencahyaan. Urang Lampu Fountain LED, Lampu LED jero rohangan, Lampu LED kolam renang, Lampu Tangkal Korma, Flexible LED Strip, Lampu Mesin CNC kalawan Certified CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001.

barang

  • Taman Spike Lampu

    Taman Spike Light, Upami lampu bentang ngalukis ku lampu, maka lampu spike kebon mangrupikeun sikat. Spike spotli

  • Sorotan C Series

    Lampu Sorotan LED outdoor sayogi dina pilihan gaya sareng watt anu nyaring. Ti 3 Watt dugi ka 240 Watt, The lighti

  • Lampu sorotan LED B Series

    Lampu sorot luar LED sayogi dina pilihan gaya sareng watt anu luar biasa. Ti 3 Watt dugi ka 240 Watt, The lighti

  • Sorotan LED Luar Rangkaian

    Sorotan luar LED sayogi dina sababaraha pilihan gaya sareng watt anu nyaring. Ti 3 Watt dugi ka 240 Watt, The lightin

  • Lampu Kolam Renang

    Lampu kolam renang & pabrik lampu LED bentang di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washe

  • Lampu Kolam Ruangan

    Lampu Lampu Kolam Renang & Pabrik pencahayaan LED bentang di Cina, pabrik Sorotan LED Luar, LED Wall Was

  • Lampu kolam renang LED Par56

    Kami gaduh 3 jinis lampu kolam renang LED Par56 kalayan bahan anu sanés. Éta tiasa janten kadali jauh dina warna impian RGB atanapi ngantepkeun

  • Lampu Kolam renang LED Rangkaian

    Lampu Pool Pool kasohor ku épisiénsina, Rupa-rupa warna tiasa dihasilkeun tanpa kedah nganggo tambihan

  • Lampu Tangkal Sawit

    Lampu Lampu Tangkal 48W cocog pikeun bumi, hotél, klub nagara, kompleks bisnis, taman sareng ampir sadaya tangkal palem

  • Lampu Cincin Tangkal Sawit

    Lampu bentukna cingcin pikeun ngahurungkeun tangkal korma nalika wengi, Lampu Dering Korma Sawit cocog pikeun bumi, hotél, klub nagara

  • Hurung cahaya tangkal korma Cingcin Lampu Tangkal Sawit

    Lampu ngawangun pikeun hurung kana tangkal korma nalika wengi, cincin lampu tangkal korma cocog pikeun bumi, hotél, nagara golongan

  • Bluetooth LED Flexble Jalur Bluetooth LED Jalur Linear

    Jalur Linear LED Bluetooth. Musik aplikasi sareng mode mic. Sababaraha adegan sayogi. Instalasi gampang, sadayana dina hiji kit. Tak

  • 5V fléksibel LED Jalur

    16 JUTA WARNA: 16 jutaan warna nyiptakeun sababaraha rupa. lampu strip anu dipimpin tiasa dianggo pikeun Latar TV / PC / Laptop

  • 240V-LED-Neon-Linear 240V LED Neon Linear

    240V LED Neon Linear - Linear fléksibel LED luminaire pikeun cahaya arsitéktur luar sareng homogéna sampurna

  • 110V-LED-Neon-Linear 110V LED Neon Linear

    110V LED Neon Linear. Salami sababaraha taun ka pengker, kami ngempelkeun input sareng ideu ti désainer pencahyaan, arsiték, mesin

  • Lampu LED Pikeun Mesin CNC

    Lampu LED Pikeun Mesin CNC, B0012-22WL44 kalayan sertipikat CE EMC. Langkung stabil, lampu alat mesin non-flickering CNC, T

  • CNC-Mesin-Lampu-Tube Tube Mesin Cahaya CNC

    Tabung Lampu Mesin 8W CNC, kalayan sertipikat CE EMC. Langkung stabil, lampu alat mesin non-kedip-kedip. Henteu installati

  • Lampu Mesin CNC Lampu Mesin CNC 7W

    Lampu Mesin Y-ML-7W CNC, kalayan sertipikat CE EMC. Langkung stabil, lampu alat mesin non-kedip-kedip

  • Y-DL-3W Lampu Mesin CNC 3W

    Lampu Mesin Y-DL-3W CNC, kalayan sertipikat CE EMC. Langkung stabil, lampu alat mesin non-kedip-kedip. Lebetkeun ins

wartos

  • katerangan kahareup nyaéta laser cahaya atawa cahaya boléd?
    Tanggal: 24 / 08 / 2018

    Aya ayeuna aya dua jenis dasar alat cahaya solid nangtang: LED, boléd. LEDs ayeuna pisan leutik di ukuranana (ngeunaan hiji millimeter pasagi) jeung pisan caang. Gaduhan geus dimekarkeun ngeunaan ...

    Maca deui

  • Pengumuman tina Ngaran Company Robah
    Tanggal: 04 / 06 / 2018

    Para Palanggan Anu Dihargaan, Panyekel, sareng Mitra Usaha; Épéktip Juni 2th 2018, kami bungah pikeun ngumumkeun yén kami ngarobah nami perusahaan janten: LongNor Optoelectronics Co., Terbatas ...

    Maca deui

  • The Jalan ka greener tube lampu hareup-LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    Whilst napsu urang keur consuming listrik terus ningkat, jadi teu kasadaran urang tina kedah pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi. Hiji wewengkon nu unggal perusahaan dagang teu bisa ngan abah ...

    Maca deui

  • pangaweruh cahaya LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    A Lampu Emitting dioda (LED) mangrupakeun alat semikonduktor nu ngarobah listrik kana lampu. cahaya LED geus sabudeureun ti 1960s, tapi ieu ngan ayeuna dimimitian muncul dina marke padumukan ...

    Maca deui

  • lumen 150 per watt Dipingpin lampu pipah
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    150 lumen per watt Dipingpin lampu pipah - Teu yén aya nanaon salah jeung lampu natrium-ngurangan heubeul. Ngahasilkeun praktis sakabeh lampu maranéhanana di panjang gelombang deukeut kepekaan Puncak manusa teh ...

    Maca deui