ngeunaan LongNor

LongNor Optoelectronics Co., Ltd. ngarah Lampu Lansekap, LED Besar Washer, Produsén & supplier Linier Led Flexible didirikeun taun 2008 kalayan langkung ti 200 padamel anu perenahna di Shenzhen Cina. Produk kami utamina dianggo pikeun cahaya gereja, lampu kasino, lampu hiasan hotél, lampu padumukan, cahaya komersial sareng lampu industri. Perusahaan urang mimitian ngadamel LED neon flex, LED strip Lampu, LED linier fleksibel dina pamekaran mimiti salami 2008-2011. Jasa OEM & ODM disayogikeun. kalayan tim R&D anu kuat sareng propésional kalayan taun pangalaman dina téknologi pencahayaan LED & produk, anu tiasa ngajamin kualitas pangsaéna sareng umur panjang. Kami ogé nyayogikeun desain épék pencahyaan. Urang Lampu Fountain LED, Lampu LED jero rohangan, Lampu LED kolam renang, Lampu Tangkal Korma, Flexible LED Strip, Lampu Mesin CNC kalawan Certified CE, RoHS, FCC, TUV, SAA, ISO9001.

barang

  • Lampu Tangkal Sawit

    48W Lampu Tangkal Sawit Up cocog pikeun bumi, hotél, klub nagara, kompleks bisnis, taman sareng ampir sadaya aplikasi penerangan pohon palem. Tiasa dianggo salaku tangkal korma anu hérang, lampu handap atanapi duanana dina waktos anu sasarengan. Lampu ngawangun hurung pikeun hurungkeun tangkal korma nalika wengi, Terangkeun dunya anjeun! Kalayan ukuran diaméterna béda sareng watt ti 12W-72W Palem Tangkal Lampu Sadaya komponénna aluminium sareng moal keyeng ngantepkeun tangkal henteu dirugikeun IP65 tahan cai, kaca Tempered AC100-250V atanapi AC / DC 24V CREE 3030 LED Inside Warm White, Alam bodas, Cool Bodas, Beureum, Héjo, Biru, Konéng, Emas, Parobihan RGB, DMX512 8, 15, 30,60 sudut sinar cahaya sayogi

  • Lampu Cincin Tangkal Sawit

    Lampu bentukna cingcin pikeun ngébréhkeun tangkal korma nalika wengi, Lampu Cincin Tangkal Sawit cocog pikeun bumi, hotél, klub nagara, kompleks bisnis, taman sareng ampir sadaya aplikasi penerangan pohon palem. Tiasa dianggo salaku tangkal korma hurung, lampu handap atanapi duanana dina waktos anu sami Kalayan ukuran diaméter anu béda sareng watt ti 12W-72W Sadaya komponén nyaéta aluminium sareng moal keyeng ninggali tangkal anu henteu dirugikeun IP65 tahan cai, kaca Tempered AC100-250V atanapi AC / DC 24V CREE 3030 LED jero Héjo Bodas, Bodas alam, Bodas Bodas, Beureum, Héjo, Biru, Konéng, Emas, Parobihan RGB, DMX512 8, 15, 30,60 sudut sinar langsung aya

  • Hurung cahaya tangkal korma Cingcin Lampu Tangkal Sawit

    Lampu bentukna cingcin pikeun ngahurungkeun tangkal korma nalika wengi, cincin lampu tangkal korma cocog pikeun bumi, hotél, klub nagara, kompleks bisnis, taman sareng ampir sadaya aplikasi penerangan pohon palem. Tiasa dianggo salaku tangkal korma anu hérang, lampu handap atanapi duanana dina waktos anu sami Kalayan ukuran diaméter anu béda sareng watt ti 12W-72W Cingir tangkal korma Sadaya komponén nyaéta aluminium sareng moal keyeng ngantepkeun tangkal anu henteu dirugikeun IP65 tahan cai, kaca Tempered AC100- 250V atanapi AC / DC 24V CREE 3030 LED jero Héjo Bodas, Bodas alam, Bodas Bodas, Beureum, Héjo, Biru, Konéng, Emas, Parobihan RGB, DMX512 8, 15, 30,60 sudut sinar cahaya aya

  • Taman Spike Lampu

    Taman Spike Light, Upami lampu bentang ngalukis ku lampu, maka lampu spike kebon mangrupikeun sikat. Lampu sorot lonjakan dipaké pikeun nekenkeun cahaya di luar ruangan - pikeun narik perhatian kana fitur arsitéktur atanapi bentang khusus. Beda sareng lampu sorot anu nyorot lampu di daérah lega, lampu sorot gaduh sinar anu langkung sempit janten tiasa fokus kana hiji hal dina hiji waktos.

  • Inplement Upplaced AS Series

    Inplement Upplaced, Lampu LED jero taneuh & bentang lampu pabrik LED di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washer, Lampu LED Fountain

  • Lampu jero bumi AR Series

    Lampu jero bumi AR Series sareng AR COB Series, AR tiasa dipilih tina 8 Derajat dugi ka 120 derajat sudut balok. Tapi AR COB dina 120 derajat tetep sareng sudut balok lega. Éta dianggo pikeun tempat bentang anu bénten.

  • Lampu jero rohangan LED Seri AE

    Lampu LED jero rohangan & bentang lampu pabrik LED di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washer, Lampu LED Fountain

  • Dina-taneuh LED Lampu AD Series

    Lampu LED jero rohangan & bentang lampu pabrik LED di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washer, Lampu LED Fountain

  • LED Wall Washers WW15 Series

    LED Wall Washers WW15 Series mangrupikeun generasi saterusna séri washer témbok direkayasa ku ningkatna kinerja, khasiat, kaluaran cahaya, sareng pilihan kontrol deui. Seri WW15 cocog pikeun aplikasi cuci témbok ker sareng tiasa dikontrol sacara mandiri tanpa DMX controller kanggo warna saderhana sareng épék ngarobih warna. Kontrol DMX nyaéta opsional pikeun program pencahayaan anu langkung maju sareng warna anu khusus. Perlengkapanana tiasa dianggo dina aplikasi hardwire DC24V, 120V atanapi 277V AC.

  • Tembok Washer LED WW10 Series

    Wall Washer LED WW10 Series mangrupikeun generasi saterusna séri washer témbok direkayasa ku ningkatna kinerja, khasiat, kaluaran cahaya, sareng pilihan kontrol deui. Seri WW10 cocog pikeun aplikasi cuci témbok ker sareng tiasa dikontrol sacara mandiri tanpa DMX controller kanggo warna saderhana sareng épék ngarobih warna. Kontrol DMX nyaéta opsional pikeun program pencahayaan anu langkung maju sareng warna anu khusus. Perlengkapanana tiasa dianggo dina aplikasi hardwire DC24V, 120V atanapi 277V AC.

  • Tembok Cuci Lampu Tembok Seri WW8

    WW8 Series mangrupikeun generasi salajengna séri washer témbok direkayasa ku ningkatna kinerja, khasiat, kaluaran cahaya, sareng pilihan kontrol deui. Seri WW8 cocog pikeun aplikasi cuci témbok ker sareng tiasa dikontrol sacara mandiri tanpa DMX controller kanggo warna saderhana sareng épék ngarobih warna. Kontrol DMX nyaéta opsional pikeun program pencahayaan anu langkung maju sareng warna anu khusus. Perlengkapanana tiasa dianggo dina aplikasi hardwire DC24V, 120V atanapi 277V AC.

  • LED Wall Washer WW7 Series

    WW7 mangrupikeun generasi saterusna séri washer témbok anu direkayasa kalayan ningkatna kinerja, khasiat, kaluaran cahaya, sareng pilihan kontrol deui. Seri WW7 cocog pikeun aplikasi cuci témbok ker sareng tiasa dikontrol sacara mandiri tanpa DMX controller kanggo warna saderhana sareng épék ngarobih warna. Kontrol DMX nyaéta opsional pikeun program pencahayaan anu langkung maju sareng warna anu khusus. Perlengkapanana tiasa dianggo dina aplikasi hardwire DC24V, 120V atanapi 277V AC.

  • Lampu Kolam Renang

    Lampu kolam renang & pabrik lampu LED bentang di Cina, ngadamel Sorotan LED Luar, LED Wall Washer, Lampu LED Fountain, Barang ieu harga anu kompetitif pisan sareng lampu kolam renang 6W, 9W, 12W, 15W, 18W sareng 24W.

  • Lampu Kolam Ruangan

    Lampu Kolam Renang Di Bumi & Pabrik Lampu LED Lansekap di Cina, Pabrik Sorotan LED Luar, Mesin Cuci Dinding LED, Lampu Kolam Renang

  • Lampu kolam renang LED Par56

    Kami gaduh 3 jinis lampu kolam renang LED Par56 kalayan bahan anu sanés. Éta tiasa janten kadali jarak jauh dina warna impian RGB atanapi ngantep éta ngarobah warna sacara otomatis. Umur anu panjang pisan sareng jaminan 3 taun

  • Lampu Kolam renang LED Rangkaian

    Lampu Pool Pool kasohor ku épisiénsina, Rupa-rupa warna tiasa diréproduksi tanpa kedah nganggo saringan tambahan. Lampu Kolam renang LED awét pisan sareng sabaraha kali aranjeunna dipareuman sareng hurung, tindakan anu sering pisan di lampu fitur cai, teu aya pangaruhna kana kahirupan anu mangpaatna. Urang tiasa ngahontal warna naon waé nganggo campuran DMX512 controller.

  • LED Flexible DRL Light Bar

    LED Flexible DRL Light Bar Dipaténkeun barang. Éta gaya bentuk oray kadut, Osram 5050 LED di jero. éta tiasa dibengkokkeun ku anjeun hoyong. Desain penampilan anu unik, desainna diideuan ku "oray gluttony" instalasi Bendable, ngadopsi sumber cahaya kakuatan tinggi anu diimpor LED, lampshade ngadopsi lensa kondensor pikeun kaluaran cahaya anu kuat, desain anu unik, tiasa dibengkokkeun 360 derajat pikeun dipasang dina arah anu béda; Jangkauan anu langkung ageung cocog pikeun posisi pamasangan kompléks mobil; tonggongna dilengkepan napel super dua sisi tiasa ditempelkeun, sareng dua tungtung awak lampu dilengkepan liang sekrup pikeun ngonci sekrup. Awak lampu disegel sareng tahan cai. Kelas IP67 tahan cai

  • Bar Cahaya LED COB

    COB LED Light Bar, Chips dina papan aluminium, umur panjang pisan sareng atenuasi cahaya rendah, luminescence pisan seragam, ngajaga panon, sareng henteu heran

  • 240V-LED-Neon-Linear 240V LED Neon Linear

    240V LED Neon Linear - Linear LED fléksibel luminaire pikeun pencahayaan arsitéktur luar sareng permukaan lampu anu sampurna homogén sareng titik bébas. Inovasi anu dibawa ku 2 dimensi garis cahaya anu tiasa dibengkokkeun ieu muka panto anyar dina desain lampu anu teu kahontal ku luminaires nalika éta. LED neon linier kami gancang nampi pangakuan profesional desain pencahyaan sareng ahli lapangan - sering disalin, henteu pernah disaruakeun.

  • 110V-LED-Neon-Linear 110V LED Neon Linear

    110V LED Neon Linear. Salami sababaraha taun ka pengker, kami ngempelkeun input sareng ideu ti désainer pencahyaan, arsiték, insinyur. kami ngembangkeun Warna leres. True color mangrupikeun LED luminaire nganggo téknologi enkapsulasi poliuretan énggal ngalindungan perlindungan IP67 dilebetkeun sareng rendering optimum spéktrum LED, nyingkahan pergeseran CCT: True Color. Éta sayogi dina 2 jinis. Top View anu pangpayunna nyandak alih aplikasi anu ditutupan ku anu sateuacanna pikeun 2D ngabengkokkeun jejeg sareng permukaan anu bercahaya. Varian kadua manjangan wates-wates desain lampu ku cara nyayogikeun garis cahaya anu sampurna anu tiasa dipulas atanapi dibengkokkeun dina 3 diménsi (3D) dina urutan nuturkeun kurva naon waé anu aya dina konsép arsitéktur modéren. Duanana Top

  • Lampu Gawé Mesin CNC

    Lampu Gawé Mesin CNC mastikeun sababaraha taun operasi tanpa pangropéa pikeun ngirangan biaya, ningkat pisibilitas pikeun pamariksaan visual manusa, sareng ngarah kana ningkat kualitas produk sareng produktivitas. Lampu LED gampang ngagantikeun fluorescent pikeun ningkatna operasi stasiun kerja sareng ngirangan ngagantian, ngalereskeun sareng biaya énergi umum. Lampu Gawé Mesin CNC, pembuatan lampu industri sareng aplikasi alat mesin. Kami nyayogikeun lampu kerja LED mesin industri anu cocog pikeun lingkungan toko mesin anu sesah. gaya tubular, Tugas lampu gaya Embedded lampu kerja LED awét sareng cocog pikeun lingkungan mesin cuci - tahan ka cai, minyak, bahan pendingin sareng bahan kimia sanés. Kurung geser ningkatna universal ngamungkinkeun pikeun gampang masang instalasi lampu di stasiun kerja mesin CNC. Upami anjeun henteu ningali Mesin Cahaya Mesin CNC éta

  • Pencahayaan Mesin CNC dua sisi

    Cahaya Mesin Dua Sisi CNC mastikeun taun-taun operasi tanpa pangropéa pikeun biaya ngirangan, ningkat pisibilitas pikeun pamariksaan visual manusa, sareng ngarah kana ningkat kualitas produk sareng produktivitas. Lampu LED gampang ngagantikeun fluorescent pikeun ningkatna operasi stasiun kerja sareng ngirangan ngagantian, ngalereskeun sareng biaya énergi umum. Dua sékrési Mesin CNC sékrési, pembuatan lampu industri sareng aplikasi alat mesin. Kami nyayogikeun lampu kerja LED mesin industri anu cocog pikeun lingkungan mesin toko anu tangguh. gaya tubular, Tugas lampu gaya Embedded lampu kerja LED awét sareng cocog pikeun lingkungan mesin cuci - tahan ka cai, minyak, bahan pendingin sareng bahan kimia sanés. Kurung geser ningkatna universal ngamungkinkeun pikeun gampang masang instalasi lampu di stasiun kerja mesin CNC. Upami anjeun henteu ningali CNC Machine Work

  • Lampu LED Mesin CNC Tube Girang

    Lampu LED Mesin Cahaya Mesin Tube mastikeun sababaraha taun operasi tanpa perawatan pikeun ngirangan biaya, ningkat pisibilitas pikeun pamariksaan visual manusa, sareng ngarah kana ningkat kualitas produk sareng produktivitas. Lampu LED gampang ngagantikeun fluorescent pikeun ningkatna operasi stasiun kerja sareng ngirangan ngagantian, ngalereskeun sareng biaya énergi umum. Lampu LED Mesin CNC Tube Work, pabrik lampu industri sareng aplikasi alat mesin. Kami nyayogikeun lampu kerja LED mesin industri anu cocog pikeun lingkungan toko mesin anu sesah. gaya tubular, Tugas lampu gaya Embedded lampu kerja LED awét sareng cocog pikeun lingkungan mesin cuci - tahan ka cai, minyak, bahan pendingin sareng bahan kimia sanés. Kurung geser ningkatna universal ngamungkinkeun pikeun gampang masang instalasi lampu di stasiun kerja mesin CNC. Upami anjeun henteu ningali CNC

  • Lampu LED Pikeun Mesin CNC

    Lampu LED Pikeun Mesin CNC, B0012-22WL44 kalayan sertipikat CE EMC. Pencahayaan alat mesin CNC langkung stabil, henteu kedip-kedip, Lampu Mesin CNC Mesin mastikeun taun-taun operasi tanpa pangropéa pikeun ngirangan biaya, ningkat pisibilitas pikeun pamariksaan manusa, sareng ngarah ningkat kualitas produk sareng produktivitas. Lampu LED gampang ngagantikeun fluorescent pikeun ningkatna operasi stasiun kerja sareng ngirangan ngagantian, ngalereskeun sareng biaya énergi umum. Lampu kerja mesin LED pikeun mesin CNC, manufaktur lampu industri sareng aplikasi alat mesin. Kami nyayogikeun lampu kerja LED mesin industri anu cocog pikeun lingkungan mesin toko anu tangguh. gaya tubular, Tugas lampu gaya Embedded lampu kerja LED awét sareng cocog pikeun lingkungan mesin cuci - tahan ka cai, minyak, bahan pendingin sareng bahan kimia sanés. Geser ningkatna universal

wartos

  • "Makam" tina lampu pijar, jalan ka sumber lampu anyar lampu LED
    Tanggal: 09 / 10 / 2021

    Saatos Edison, anu ngawonopoli pasar modal, bohlam anu diproduksi sacara masif, aplikasi bohlam asup kana jaman kamajuan anu gancang. Numutkeun data panilitian anu diterbitkeun ku Fouquet sareng Pearson, sabab urang ...

    Maca deui

  • katerangan kahareup nyaéta laser cahaya atawa cahaya boléd?
    Tanggal: 24 / 08 / 2018

    Aya ayeuna aya dua jenis dasar alat cahaya solid nangtang: LED, boléd. LEDs ayeuna pisan leutik di ukuranana (ngeunaan hiji millimeter pasagi) jeung pisan caang. Gaduhan geus dimekarkeun ngeunaan ...

    Maca deui

  • Pengumuman tina Ngaran Company Robah
    Tanggal: 04 / 06 / 2018

    Para Palanggan Anu Dihargai, Panyekel, sareng Mitra Usaha; Épéktip Juni 2th 2018, kami gumbira ngembarkeun yén kami ngarobah nami perusahaan janten: LongNor Optoelectronics Co., Terbatas ...

    Maca deui

  • The Jalan ka greener tube lampu hareup-LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    Whilst napsu urang keur consuming listrik terus ningkat, jadi teu kasadaran urang tina kedah pikeun maksimalkeun pungsi efisiensi. Hiji wewengkon nu unggal perusahaan dagang teu bisa ngan abah ...

    Maca deui

  • pangaweruh cahaya LED
    Tanggal: 15 / 12 / 2016

    A Lampu Emitting dioda (LED) mangrupakeun alat semikonduktor nu ngarobah listrik kana lampu. cahaya LED geus sabudeureun ti 1960s, tapi ieu ngan ayeuna dimimitian muncul dina marke padumukan ...

    Maca deui